POLITIKA DRUŠTVO
BIZNIS SPORT
KOLAŽ
ZABAVA
REGION/SVIJET KULTURA

Ovan

Ove nedjelje fokus će vam biti na razvijanju karijere – ambicija i ciljeva. Kada Merkur uđe u jarca, pružiće vam se prilika da se povežete sa pravim ljudima, dobijete savjet, unaprijedite svoj rezime i pripremite za intervju. Moguće je da ćete gunđati zbog obima posla, ili vaše potrebe da impresionirate šefa ili nadređenog. Za sada, pronađite drugi način da se iskažete. Mlad mjesec u jarcu pomoćiće vam da sklopite dobar posao.

Bik

Bićete u prilici da ove nedjelje proširite svoj tradicionalan način razmišljanja ili radno iskustvo. Kako započne nedelja fokus je na jarčevoj energii a vi ćete možda shvatiti da želite više od života. Takav dinamičan početak ohrabriće vas da idete ka tome. I više od toga! Neka neobavezna ili zanimljiva povezanost sugerisaće vam romantična dešavanja i još više strasti. Da li ste sigurni da je to ono što želite? Mlad mjesec u nedjelju podržaće vašu želju za putovanjem ili započinjanjem nekog...

Blizanci

Vaša intuicija je fantastična i treba da se oslonite na nju ove nedjelje a ne na pretpostavke. Prijatelj ili partner želi da se zabavi sa vama. Pružite im to zadovoljstvo jer će i vama biti jako dobro. Vrijeme je praznika i treba unijeti radost u svakodnevicu. Bilo bi mudro da najprije provjerite cijene a tek onda kupujete, pogotovo ako se radi o većoj kupovini. Mlad mjesec pomoćiće vam ukoliko želite da reorganizujete svoje finansije.

Rak

Prisustvo Marsa u vašoj zoni finansija pomoćiće vam da napravite ispravnu reviziju vaših investicija. To može podrazumevati rad kod kuće ili kupovinu stvari od posebne vrednosti. Takođe, partnerski odnosti isplivavaju na površinu kroz diskusiju, sa šansom da se dostignu željeni planovi. U subotu razmislite o svom budžetu, a mlad mesec u nedelju podržaće bilo koji oblik partnerskog odnosa ili kreativne saradnje. Vaš društveni život blista!

Lav

Opijeni ste srećom. Razlog je individualan, shodno trenutnim pozicijama. Osjećate da su glavni problemi za vama. Radosno hrlite u susret nastupajućoj godini.

Djevica

Pripremate se kako biste nekoliko dana mogli da se izležavate i imate sve pri ruci. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja.

Vaga

Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora. Budite strpljivi i sačuvajte hladnokrvnost.

Škorpija

Pošto ste akter važnih životnih promjena, osjećate potrebu da ih na neki način proslavite. Puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti ulazite u Novu godinu.

Strijelac

U fazi ste ekspanzije. Ukoliko niste toga svjesni - vaš problem. Uostalom, saživjeli ste se sa stanjem koje je problematično, pa vam sreća dođe kao stres.

Jarac

Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, pa lakše savladavate nedaće koje nameće okolina.

Vodolija

Na finansijsku situaciju ne možete da se požalite, a i zdravstvena je pod kontrolom. Svega imate baš onoliko koliko vam treba. Uživajte dok možete.

Ribe

Imate toliko ideja, samo kad biste bili strpljivi da ih sprovedete u djelo? Možda i hoćete, ako se malo potrudite. Vrijeme slavlja vam odgovara, jer obožavate druženja.

Foto & Video