Proročanstva za 2016: Starac Kusturica i Starac sa Svete Gore - Bez starca nema ruskog udarca

Već na početku nove, izgleda sjebane 2016. godine, javili su se pravoslavni Nostradamusi, komada 2: jedan je starac Emir Kusturica, deklarisani Srbin; drugi je starac sa Svete Gore, deklarisani Grk, bez imena i prezimena, zar nije dovoljno što je “starac”? Prvi je “Blicu” dao ekskluzivno proročanstvo, dok je nesrećni grčki starac ispovest dao ruskim zilotima, a onda su srpski ziloti preveli proročanstvo i objavili ga na fucking sajtu “Fakti”. Budući da dva starca uglavnom brljaju po logici i smislu, činilo se ispravnim da ih spojimo kroz citate. Kako bi nesrećni čitaoci razlikovali dva starca, odlučili smo da ih obojimo; Starac Emir tj. Starac Nemanja je ofarban plavom bojom; Starac sa Svete Gore je tamno zelen sa nježnim zelenijim nijansama. Idemo, raja: plavo, zeleno, plavo, zeleno…
Objavljeno: 04. 01. 2016 - 12:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

STARAC EMIR O VELIKOM RATU: Plašim se da svet može da ode u veliki rat, koji traje od 1945. godine ali je ograničenog dometa. Pokušaj stvaranja koalicije protiv Islamske države, koju u stvari ne žele da stvore, liči mi na koalicije koje su pravili protiv Hitlera. Svetska ekonomija uterala je Hitlera u bankrot, a on svet u rat.

STARAC SA SVETE GORE VIDI SLIČNO KAO STARAC NEMANJA: U narednim danima počeće (veštački izazvana) svetska ekonomska kriza, čija posledica će biti rušenje sistema kreditiranja. Pošto će na Ignatijevom putu biti zastoja (starac mi je rekao da će vojska brojati oko 3 miliona ljudi), natovci će poslati deo svojih trupa preko Tesalije. Strašne nevolje čekaju žitelje oblasti kojima oni prođu. Biće uništena sela u dolinama, jer nemaju nikakve prirodne zaštite. Spasiće se samo sela u podnožju planina Olimp i Kisamos. Vojske koje idu preko Tesalije i Ignatijevim putem spojiće se blizu Soluna. Grad će opet biti osvojen.

STARAC NEMANJA O ENERGETSKOM PRODIRANJU: Sudbina Evrope u 2016. godini biće u rukama iste one sile koja briše identitet, a Zapad se neće pomiriti da sibirska nalazišta nafte nisu vlasništvo “Šela” i drugih njihovih kompanija. Turska će ostati opcija da zaustavi prodiranje Rusa u Evropu, a to podiranje je energetsko.

GRČKOM STARCU SA SVETE GORE DOLAZE SLIKE HORRORA: Tokom kratkog grčko-turskog sukoba neće poginuti nijedan grčki vojnik, ali će biti ranjenih. Vojnici će stalno držati prst na okidaču, biće razmene vatre iz pušaka i topova (naročito na ostrvima), ali sve će to biti neorganizovani napadi… Turci planiraju da osvoje mnogo velikih grčkih ostrva.Istovremeno će pokrenuti bunt ekonomskih imigranata, svojih istovernika, dajući im oružje koje je već pripremljeno u nekim mestima u našoj zemlji. Zadatak pobune biće diverzije (dizanje mostova i puteva u vazduh, podmetanje požara).

 

Ti si moj Bog i moj bol: Proročnica Nemanja pokraj svog idola
Izvor: RT

STARAC EMIR O SVOM IDOLU PUTINU: Šta govoriti o čoveku koji je stao u zaštitu suverene države koja ga je pozvala u pomoć, i još na umu ima ideje kao što su pravda i istina, a to su Zapadu zanemarljive činjenice.

STARAC FROM SVETA GORA TAKOĐE SLAVI RUSIJU I PUTINA: Pošto vide da nije moguće da osvoje ostrva, Turci će napasti Kipar. Tamo će biti žestoke bitke i veliki gubici i vojske i civilnog stanovništva. Srećom, brza ofanziva ruskih trupa primoraće Turke da povuku sve svoje trupe da bi odbranili svoju zemlju.

STARAC NEMANJA VIDI PUTINOVU BUDUĆNOST: Putin će do maja raščistiti stvari u Siriji i vratiti Sirijcima pravo da odluče da li će Asada ili nekog drugog. Jasno mu je da su u obaranju Suhoja Turci bili samo izvođači radova.

STARAC SA SVETE GORE KAO DA JE BIO NA SKAJPU SA STARCEM EMIROM: Sve to biće po Božijem dopuštenju. Kad sam pitao starca: pa kako će Gospod dopustiti da jedan narod – ruski – negde napada, negde silom upada, on mi je odgovorio da će svi ratovi u kojima će Rusi učestvovati biti izazvani provokacijama na koje će Rusi odgovarati.

 

Slažu se oba starca glede rata: Ako bude sreće, i opet će...
Photo: WarPress.blog

STARAC EMIR JAUČE ŠTO SE VLADO NIJE RANIJE POJAVIO, PA DA SVIMA JEBEMO MAJKU TOKOM RATA U JUGOSLAVIJI: Daj bože da se pojavio ranije, pa da smo s njim mogli da odlučujemo u vreme građanskog rata u Jugoslaviji, da li želimo demokratiju koju ne možemo da podnesemo ili politički sistem s kojim bismo mogli da se rvemo - ili imaš S-400 ili nemaš.

STARAC SA SVETE GORE IMA OBJAŠNJENJE: Tako će biti i sa Turcima. Da posle ne mogu da se opravdaju pred Gospodom govoreći: „Šta smo mi loše učinili, zašto si nas uništio svojim oruđem – ruskom vojskom?“ Gospod će im reći: „Vi ste sami bez ikakvog razloga napali Grke. To vam je – kazna“. Iz ovog odgovora starcashvatio sam da Turci iz sopstvene želje treba da napadnu Grčku da bi zavladao zakon Božije pravednosti.

STARAC EMIR NE PRESTAJE DA PRIČA O PUTINU: Putin će pomoći da se uravnotežimo i na pomen reči “pravda” i “istina” više ne odmahujemo rukom. Ruski predsednik objašnjava komplikovanu istinu da čitava planeta plaća preveliku cenu za udobnost koju Zapad uživa u svojim granicama.

 

Što se starcu snilo, kao da je bilo: Radovanje za svetlu budućnost
Izvor: fakti.org

STARAC SA SVETE GORE TEŠI STARCA IZ ANDRIĆGRADA: Ameriku čeka potpuno uništenje. Od 300 miliona stanovnika koliko ih sada ima, 90% će poginuti zbog raznih uzroka povezanih s ratom.

STARAC EMIR JE MALO UNEZVEREN PRED NATO-IZAZOVIMA: Postoji nada da bi Srbija mogla da bude deo evropske zajednice, a da ne bude u NATO-u. Nažalost, lako se naviknemo na ono što nam ne odgovara, što reče jedan čovek, “naučili smo pod Titom, pa bi možda i pod NATO-om”. Ali NATO uzima u proseku 2,2 BDP i dobar je najviše sam sebi, a najmanje jednoj maloj zemlji.

 

Svaki je starac isti: Pajsije, Mojsije, Kajsije...ali, da li je pravi?
Izvor: www.srbijadanas.com

STARAC SA SVETE GORE O POREZIMA NA PSE I MAČKE: Posle prve eksplozije, nakon nekog vremena izgledaće da se kriza nalazi pod kontrolom. Tada će biti nanet novi udarac, još suroviji i nemilosrdniji. Ljudi će izvršavati samoubistva na radnom mestu i kod kuće. Pljačkaće i paliti prodavnice i banke. Ekonomija će doživeti krah. Biće uvedeni neviđeni porezi. Čak će se i za domaće životinje (kokoške,mačke, pse) plaćati porez.

STARAC EMIR KAO SUPERIORNI BELAC: Protiv Evrope nemam ništa jer se osećam kao beli Evropljanin, ali glasam za vojno neutralnu Srbiju.

STARAC SA SVETE GORE HRABRI SVETOG EMIRA SAVETOM: Uvek imajte kod sebe svetu vodu. Dovoljno je da dodate samo jednu kap u mutnu vodu i izgovorite molitvu i voda će postati upotrebljiva za piće.

STARAC EMIR VIDI MILETA DODIKA KAO NOVOG PUTINA: Milorad Dodik i Srpska ostaće antiteza Bakiru Izetbegoviću i njegovom ocu koji je poznat po delu koje se zove Islamska deklaracija. Dodik će učvrstiti kontraudar protiv Izetbegovića kome smeta sekularna Bosna.

 

Starac, potvrđeno: Pozdrav za kolegu starca Emira
Izvor: allthingslearning

STARAC IZ GRČKOG MANASTIRA O ZNAČAJU SPANAĆA: Jednom je grupa vojnika čekala starca kod ćelije. Neki oficir je rekao: „Oče, ja više ne mogu, podneću ostavku“… Starac se okrenuo, pogledao ga i rekao: „Ne, nećeš ti otići. Ti ćeš komandovati odbranom naše zemlje kad nas napadnu Turci“… Svi su se začuđeno pogledali.  -  A kad će se to desiti, oče?  -  Kad dođe vreme da se jede spanać… odgovorio je starac.

STARCU EMIRU JAVIO SE SPANAĆ U ANDRIĆGRADU: Uvešćemo Andrićevu nagradu za najbolji roman godine i nagradu za životno delo, a pokrovitelj bi trebalo da bude – Milorad Dodik.

STARCU SA SVETE GORE TAKOĐE SE JAVIO KADAR IZ ŠUMSKE: Moćnici ovog sveta izlaziće pred narod i pretvaraće se da brinu, da žale obične ljude, sretaće se jedni s drugima i donositi mere za rešenje ekonomskih problema. Ali, oni će istovremeno tajno činiti sve što je moguće da dovedu građane i ekonomiju do potpunog rasula. Da dovedu ljude do očajanja i pretvore ih u životinje spremne na sve radi parčeta hleba… Ali, na najvišim nivoima vlasti tame vlada užas i pometnja. Oni vide, čuju, osećaju da su na Istoku počeli da se spuštaju, padaju, lete pukovi hrabrih odevenih u belo.

*Proročanstvo Starca Nemanje preuzeto iz religioznog Blica, a proročanstvo Starca sa Svete Gore sa pravoslavno-pomahnitalog portala Fakti.

Suočio 2 starca: Petar Luković

E-novine

Komentari: 1

-

11. 01. 2016 - 01:28

Predivno !!!! A ono strasilo na slici gore ne bi pozelio vidjeti ni po danu
Novi komentar