STUDENTKINJA OTKRILA SOČNE DETALJE O VRUĆOJ NOĆI S BOLTOM 'To je bio maraton

Kralj sprinta Usain Bolt dovukao je mladu brazilsku studentkinju u krevet koja je 'pala' na njegove trbušnjake i slavnu pobjedničku pozu, ekskluzivno otkriva Daily Mail.
Objavljeno: 24. 08. 2016 - 20:38 Promjenite veličinu teksta: A A A
STUDENTKINJA OTKRILA SOCNE DETALJE O VRUCOJ NOCI S BOLTOM To je bio maraton

Jady Duarte kazala je novinarima kako ju je Jamajčanin nagovarao na seks uz pomoć Google translate aplikacije, a onda ju prošunjao u Olimpijsko selo gdje je inzistirao da slušaju Rihanninu pjesmu 'Work' dok su vodili ljubav.

I uprkos tome što je Bolt najbrži čovjek na svijetu, Duarte (20), tvrdi da je akcija na krevetu više bila 'maraton nego sprint' - trajala je dva sata.

Duarte je otkrila kako joj je Bolt obećao kako će ju izvesti na još jedandejt, a onda je nestao kada je priča o njima dospjela na naslovnice.

“Stvarno sam mislila da nešto ima među nama. No sada vidim da žene skuplja isto kao i medalje” ,zaključila je Duarte koja je Bolta upoznala u klubu All In u Riu.

“Stajao je ispred nas i odjednom skinuo svoju majicu i otkrio trbušnjake. Nisam dosad vidjela ništa slično i jako mi se svidjelo. Morala sam ih dodirnuti. Osjećaj je bio nevjerojatan. Mišići su mu bili tvrdi kao kamen. No toliko sam zurila u mišiće da isprva nisam shvatila da je to Usain Bolt” , govori ona.

Kako se noć bližila kraju Bolt je navodno sve više kružio oko Duarte, a onda poslao tjelohranitelja po nju.

“Znala sam ga s televizije. Moja majka je uvijek vrištala dok je trčao jer je njegov veliki fan. Taman je, visok, mišićav, baš moj tip, no oko njega je bilo toliko lijepih žena i nisam mislila da će mene izabrati. Tjelohranitelj mi je rekao da Bolt želi da dođem do njega. Nisam odmah odreagovala, jer sam glumila neuhvatljivu. Nakon nekog vremena ponovno je poslao tjelohranitelja po mene. Pitao me 'Zašto ne odeš do njega, to je Usain Bolt'”, prisjeća se ona.

“Dok smo čekali taksi nasmiješio mi se i izveo svoju slavnu pobjedničku pozu pa više nisam sumnjala da je to on. Tada sam odlučila poći s njim. Povukao me u taksi i dao nevjerojatan poljubac”, prepričala je Duarte koja je potom s njim otišla u Olimpijsko selo.

“Nisu me tražili nikakvu identifikaciju, niti su ga išta pitali, vjerovatno zato što je to Bolt. S nama su bila još dva dečka. Bila sam iznenađena jer me nije odveo u neki skupi hotel, no nisam obraćala previše pažnje jer me cijelim putem ljubio. Soba je bila uredna, no imala je dva mala kreveta s kojih su njegova stopala virila dok je spavao” , govori ona.

Komentari: 0

Novi komentar