Nataša Milosavljević pokreće modnu agenciju

Uskoro počinje sa radom „A.R. Scouting Managment Agencija“ čija je vlasnica licence za našu zemlju, aktuelna Mis Crne Gore, Nataša Milosavljević.
Objavljeno: 19. 09. 2016 - 12:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Agencija već postoji u Srbiji i uspješno je vodi bivša manekenka, Ana Radovanović.

- Agencija ima za cilj da lansira crnogorske manekene na inostrano tržiste. Kasting će biti održan krajem novembra, a do tada svi zainteresovani uzrasta od 13 do 22 godine mogu da pošalju prijave putem mejla [email protected], [email protected] ili u inbox zvanične fejsbuk stranice agencije A.R Scouting managment, a koje treba da sadrže ime, prezime, visinu, godine i dvije fotografije (portret, figura) - kazala je Nataša za Portal Analitika.

ar

O detaljnijim informacijama u vezi kastinga svi zainteresovani će biti blagovremeno obavješteni. Djevojke i momci koji prođu kasting proći će i kratku obuku u trajanju od 45 dana koju će voditi aktuelna Mis Crne Gore, u saradnji sa ljudima iz agencije.

ar1

- Pošto je jako malo njih uopšte upoznato sa osnovnim pojmovima kada je riječ o modelingu kao i njihovim obavezama prema agenciji, a isto tako i obavezama agencije prema modelima, sve to a i osnovni book kao lična karta za ulazak u svijet modelinga, odradiće naš oficijelni fotograf, jedan od najperspektivnijih modnih fotografa i već poznat po saradnji sa ljudima iz svijeta mode, Istvan Czekus - zaključila je Nataša.

A.P.

Komentari: 0

Novi komentar