Modeli Edite Nimanbegu uskoro u milanskom "Startime"-u (Foto)

Edita Nimanbegu prva je crnogorka koja je svoju kolekciju predstavila u okviru Fashion Week-a u Milanu.
Objavljeno: 27. 10. 2016 - 15:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon ovog velikog uspjeha - ne samo za nju, već i za crnogorsku modnu scenu - uslijedila je ponuda od Agencije „Startime“ iz Milana za plasiranje njenih modela širom Italije. Kako nam je rečeno, njeni modeli trebalo bi već početkom sljedeće godien trebalo da budu izloženi u „Startime“ showroom-u.

Uz to, nakon revije dogovoren je i urađen editorijal, koji je sniman u novom milanskom naselju Tre Torri, koje je projektovala čuvena arhitektica Zaha Hadid.

- To je bilo i prvo profesionalno fotografisanje rađeno na toj lokaciji. Editorijal je radio poznati milanski fotograf Džoni Papanji, kome je kampanja za Armani jedan od sljedećih projekata – rečeno nam je iz Nacionalne modne komore.

Nakon Milana, nova kolekcija Nimanbegu sjutra će biti predstavljena na Priština Fashion Night-u. Publika u Crnoj Gori modele će vidjeti 17. novembra, u okviru Somersby Fashion Day-a na Mercedes-Benz Fashion Week-u.

- Uz to, mlada i talentovana Edita dobila poziv za učešće na Nedjelji mode u Luganu, u Švajcarskoj, ali je taj angažman morala da odbije zbog već ugovorenog pojavljivanja na našoj nedjelji mode – dodaju iz Nacionalne modne komore.

Pogledajte modele iz Editine najnovije kolekcije „She Who Fell to Earth“ koje je fotografisao Džoni Papanji – poznatiji kao Johnny Pixel, uz asistenciju Noemi Toskano. Šminku je uradila Alesija Bosi, a model je Karina Tajrovna.

edita2edita3edita4edita5edita6

Komentari: 0

Novi komentar