„AR Scouting Montenegro“ u potrazi za novim licima

„AR Scouting Montenegro“ organizuje kasting za muške i ženske modele (uzrasta od 12 do 22), saopštili su organizatori Portalu Analitika.
Objavljeno: 16. 11. 2016 - 22:26 Promjenite veličinu teksta: A A A
„AR Scouting Montenegro“ u potrazi za novim licima

Kandidati koji prođu kastinig, krenuće na kratku obuku u trajanju od mjesec i po dana, i to u Podgorici, Budvi i Herceg Novom.

Agencija je koncipirana tako da se polaznici tokom trajanja obuke pored bazičnog hoda, držanja, stava, poziranja u prisustvu našeg oficijelnog fotografa, obuče i u pogledu zdravih stilova života, bontona, da se upoznaju sa svim obavezama prilikom odlaska na inostrano tržište, ali i na svoja prava kao člana agencije, kazali su iz "AR Scouting Montenegra".

Nakon završene obuke uslijediće potpisivanje ugovora, potom grupna izrada editorijala, pravljenje „bukova“ modelima i omogućavanje nastupa, kao i predstavljanje na inostranim modnim scenama.

Radujemo se saradnji sa novim licima, zato ukoliko imate želju da postanete model dođite na kasting, saopštili su iz agencije. Neophodni uslovi koje postavlja organizator su da na kasting treba doći u ravnoj obući, bez šminke i nevezane kose.

arscouting

Kastinzi će biti održani u sljedećim gradovima:

BUDVA 26.11.2016 od 12 do 14h

Hotel Aleksandar, Rafailovici

PODGORICA 26.11.2016 u 15.30h

Plesni klub Steps, Zabjelo, Ulica kralja Nikole

HERCEG NOVI 27.11.2016 u 15h

Sport Aktiv, Igalo

Komentari: 0

Novi komentar