NAGRADNA IGRA POBJEDE: Čitaocima tri telefona Samsung Galaxy S5 Neo sa pretplatama

Dnevni list „Pobjeda", zajedno sa sponzorom, M:telom, pokrenula je novu nagradnu igru, u kojoj čitaocima pruža priliku da osvoje tri telefona Samsung Galaxy S5 Neo, gdje je svaki telefon uz godišnju pretplatu (u kojoj je uključeno 8,9 eura mjesečno).
Objavljeno: 07. 12. 2016 - 14:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Od danas, na naslovnoj strani, Pobjeda objavljuje kupone, koječitaoci treba da sakupljaju, i zajedno sa talonom pošalju na adresu ovog dnevnog lista, kako bi možda dobili kao nagradu vrijedni telefon sa pretplatom.

Potrebno je, naime, sedmično sakupiti pet kupona (koji izlaze srijedom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom) a od koji jedan može da se zamijeni džoker kuponom. Učesnik treba da svih pet kupona zalijepi na talon koji izlazi ponedjeljkom; i  nakon toga ih pošalje na adresu Pobjede: Nova Pobjeda d.o.o., 19. decembra br. 5 Podgorica; ili da svoje kupone u koverti ubaci u sanduče, koje će biti postavljeno u holu ovog dnevnog lista.

U zavisnosti od kola, kupone treba dostaviti: za prvo kolo najkasnije do 16. decembra do 12 h; za drugo kolo najkasnije do 23. decembra do 12 h, i za treće kolo najkasnije do 29. decembra do 12 h, kada su i izvlačenja imena dobitnika.

Komentari: 0

Novi komentar