Marković sa ambasadorima o budućim investicijama

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je prethodnih dana veći broj ambasadora, koji su mu prenijeli čestitke premijera i Vlada tih zemalja povodom stupanja na dužnost, saopšteno je iz kabineta predsjednika Vlade.
Objavljeno: 09. 12. 2016 - 17:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je razgovarao sa ambasadorkom Sjedinjenih Država Margaret Ueharom, Ujedinjenih Arapskih Emirata Hafsom Al Ulamom, zatim sa ambasadorom NR Kine Cui Dživeijem, Slovenije Mitjom Močnikom, Mađarske Kristijanom Pošom, Grčke Sotirusom Atanasiosem, Norveške Arnom Sanom Bjornstadom i Turske Serhatom Galipom.

- U razgovorima sa ambasadorima predsjednik Vlade ukazao je da će fokus u budućoj saradnji biti usmjeren na ekonomiju i realizaciju investicionih projekata koji treba da doprinesu privrednom rastu i otvaranju novih radnih mjesta. Ambasadori su se saglasili da odlični politički odnosi njihovih zemalja sa Crnom Gorom mogu biti unaprijeđeni intenzivnijom ekonomskom saradnjom i najavili da će njihov angažman u narednom periodu prevashodno biti usmjeren u tom pravcu - navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Komentari: 1

Slucajni turista

12. 12. 2016 - 11:47

Skoncetrisi se gospodine premijeru na drzavu inace ce ti je lagumisati ove Drazine demokrate.
Novi komentar