Malesija priznao i da je pretukao ženu kod Željezničke stanice

Đoku Malesiji (31) iz Podgorice određen je pritvor zbog sumnje da je u subotu pokušao da siluje sugrađanku S. M. (25) u blizini Vezirovog mosta.
Objavljeno: 13. 12. 2016 - 11:03 Promjenite veličinu teksta: A A A
Malesija priznao i da je pretukao zenu kod Zeljeznicke stanice

Podgorička policija, kako piše Pobjeda, Malesiju sumnjiči za više krivičnih djela. On je, kako se sumnja, 31. avgusta napao sugrađanku S. V. kod Željezničke stanice. Prišao joj je s leđa, udario i pokušao da je siluje.

djoko2Malesija je priznao da stoji iza oba napada i ispričao je kako se sve odigralo. Osim priznanja, među dokazima je i iskaz žrtve koji potvrđuje da je on napao. Istražitelji sumnjaju da je Malesija počinio, još nekoliko krivičnih djela, među kojima i razbojništvo. Malesija je S. M. napao u blizini ,,Pro hausa“, odvukao je u žbun i izudarao. Nakon toga, skinuo je donji dio trenerke i pokušao da je siluje. Prolaznica je čula zapomaganje djevojke i počela da viče, nakon čega je osumnjičeni pobjegao. Inspektori su osumnjičenog zatekli krvavog sa povredama ruke. (Foto: Fejsbuk)

 

 

Komentari: 4

RAŠO

13. 12. 2016 - 12:57

Prvo ga treba osuditi na 20 godina robije, a kad izdrži kaznu poslati na psihijatriju u zatvorenom odjeljenju, jer ovaj i ovakvi ljudi nijesu podobni da slobodno šetaju gradom jer će kad izađu ponovo izvršiti neko teško krivično djelo, ubistvo, silovanje i sl. i ko će onda snositi odgovornost. Država koja nije štitila svoje građane.
Nick

13. 12. 2016 - 14:14

Ovakvi su nepopravljivi...
lidija

13. 12. 2016 - 16:14

Pa vidimu se po faci da je manijak.Sta cekate?
Ima familiju,

13. 12. 2016 - 23:40

ženu i đecu. Sad ga treba poslati na duži službeni put, pa neka tamo tambura u tamburicu.
Novi komentar