Erste banka predstavila redizajniranu i unaprijeđenu internet stranicu

Erste banka je predstavila novu, redizajniranu internet stranicu (www.erstebank.me), koja uz prepoznatljiv i vizuelno jednostavan i čist dizajn prikazuje sve detalje ponude za građane i pravna lica.
Objavljeno: 26. 12. 2016 - 12:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Nove internet stranice izrađene su prema novim vizuelnim standardima, čiji je cilj unificiranje korisničkog iskustva na stranicama svih zemalja Erste Grupe, kao i na stranicama banaka članica u svim zemljama'', rečeno je u saopštenju.

Kako navode internet stranica Erste banke redizajnirana je u skladu s najnovijim trendovima i dostupnim tehnologijama i responzivna je, što znači da se prilagođava pregledu na svim veličinama ekrana.

''Dodatno smo unaprijedili internet stranicu Erste banke, u fokus postavili online prodaju, dok smo intuitivnom navigacijom omogućili jednostavnije i brže pretraživanje sadržaja na računarima, tabletima, telefonima. Naš cilj je da posjetiocima internet stranice pružimo odlično korisničko iskustvo, što se ogleda u dizajnu koji je u potpunosti usmjeren na potrebe klijenata. Očekujemo da će nova internet stranica generisati još veći interes javnosti za naše poslovanje'' rekla je direktorica Službe marketinga u Erste banci, Nataša Šćepanović.

Komentari: 1

aplikacija za mobilni

26. 12. 2016 - 13:49

Korisnik sam usluga ove banke koja jos uvijek, nayalost, nema telefonsku aplikaciju za e-banking. Pa ne kosta to valjda milion eura?
Novi komentar