Džordž Majkl će počivati pored majke, na sahrani će pjevati Elton Džon

Pop zvijezda Džordž Majkl, kojeg je na Božić mrtvog u krevetu u kući u Oksfordširu pronašao ljubavnik Fadi Favaz, biće sahranjen pored majke Lesli Panajoti, na Hajgejt groblju u sjevernom Londonu. Mada detalji nisu saopšteni, Majklov prijatelj Elton Džon na sahrani će pjevati njihovu duetsku pjesmu iz 1991. “Don’t let the sun go down on me”.
Objavljeno: 28. 12. 2016 - 21:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navodno će biti organizovane dvije ceremonije, jedna za porodicu i bliske prijatelje, a druga za obožavaoce. Smatra se da će muzičar počivati u porodičnoj grobnici, pored obožavane majke koja je 1997. umrla od raka.

Policija njegovu smrt vodi kao neočekivanu, ali ne i sumnjivu, a obdukcija će otkriti da li je droga dovela do srčane insuficijencije. Očekuje se da će bogatstvo procijenjeno na 117,6 miliona eura, po Majklovom testamentu, naslijediti djeca slavnih roditelja (a njegovih prijatelja) koje je krstio, poput Romana i Harli Mun, djece Širli Holimen (prateći vokal u “Vemu”) i basiste “Spandau bale” Martina Kempa. Moguće da je velike sume novca zavještao i dobrotvornim organizacijama, a njegove starije sestre Melani i Joda i momak Fadi Favaz, nadaju se da je i njih pomenuo u testamentu.

Osim što je planirao da se iduće godine vrati na scenu sa novim albumom, Majkl je planirao i povratnički koncert sa grupom “Vem”.

 

Izvor: novosti.rs

Komentari: 0

Novi komentar