DZPG: Za praznike dežurno pet domova zdravlja

Dom zdravlja Podgorica organizovao je dežurstva u pojedinim objektima za predstojeće novogodišnje i božićne praznike, rečeno je Portalu Analitika iz te zdravstvene ustanove.
Objavljeno: 30. 12. 2016 - 12:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tako će 31. decembra i 1, 2. i 3. januara, te 6. januara 2017. godine, građanima biti pružena zdravstvena zaštita u objektima Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

- Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se nalozi primati u zdravstvenom objektu Blok pet i Konik, od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati – ističu iz Doma zdravlja Podgorica.

Komentari: 0

Novi komentar