Kako je Tajson nokautirao Veslija Snajpsa...

Legendarni bokser se brutalno sveti ako neko želi da mu ''nabija rogove''. Ovo bi trebalo da bude zlatno pravilo za mnoge, ali tako nije mislio popularni glumac Vesli Snajps, koji je postao popularan poslije filma Blejd.
Objavljeno: 04. 01. 2017 - 13:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je imao frku s Tajsonom, koju je sigurno dobro zapamtio, nakon što je Gvozdeni Majk saznao da on nešto pokušava s njegovom ženom. Naime, ovo je otkrio Tajsonov bivši tjelohranitelj, Rudi Gonzalez, koji je kazao kako je Majk nokautirao Snajpsa, koji nije ni malo naivan kada je borba u pitanju, pošto ima peti dan crnog pojasa u karateu.

Međutim, protiv jednog od najvećih boksera u historiji poznatog po najbrutalnijim nokautima, nije imao nikakve šanse.

– Jedne noći nakon što je Tajsonova djevojka Houp bila u njeogovm apartmanu u Los Anđelesu, on mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego inače, rekavši mu da mora da se vidi s prijateljem. Želio je da zna da li je pričala s nekim i sve što se dešava te noći. Krenuo sam Lamborginijem Dijablom za njom na bezbjednoj udaljenosti. Odjednom je izašla iz automobila, prošla pored crnog Leksusa, a ispostavilo se da je njen prijatelj zapravo glumac Vesli Snajps – pričao je Tajsonov tjelohranitelj, a kasnije otkrio i šta se desilo kada je javio Majku u kom su klubu.

– Manje od 10 minuta kasnije Tajson se pojavio u društvu novog tjelohranitelja, Entonija Pitisa. Kada ga je Houp ugledala, praktično je ispala iz Snajpsovog krila na pod. Glumac se sledio i mahnuo rukom i rekao "Sada Majk, sada Majk, mi to možemo zajedno. Ne želim nikakav problem”. Tajson mu je uzvratio ”Hajdemo u kupatilo”.

Tjelohranitelj je kazao da je po povratku zatekao blokirana vrata.

- Kada sam se vratio sa parkinga vidio sam da je Entoni blokirao vrata kupatila. Nekoliko minuta kasnije sam čuo veliku buku unutra, a zatim je Tajson izašao sam. Nakon što je otišao, provalio sam vrata kupatila. Vesli Snajps je bio na suprotnoj strani zida, u nesvjesti, sa glavom naslonjenom na jednu stranu – objasnio je Rudi Gonzales.

avaz.ba

Komentari: 0

Novi komentar