"Lavovi" uhvatili zalet u Baru

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore, odradila je desetodnevne pripreme u u Baru pod vodjstvom selektora Dragana Đukića. Na pres konferenciji koja je održana u Hotelu “Sidro“ sumirano je ono što je urađeno, i izloženi planovi pred odlazak na turnir „Croatia Kup“ u Umagu, na kojem će naši rukometaši snage odmjeriti sa domaćinom Hrvatskom i Tunisom.
Objavljeno: 05. 01. 2017 - 13:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sve naše kategorije su praktično u pogonu, od onih najmlađih koje vrlo brzo očekuju kvalifikacioni turniri u svojim uzrasnim kategorijama, do muške seniorske koja će imati nekoliko jakih probnih mečeva . Rano je još uvijek govoriti o nekim dugoročnijim planovima, ali se vrlo dobro znaju prioriteti - kazao je je predsjednik UO RSCG Zoran Radojičić.

press-rukomt-sidro-3

Nakon perioda upoznavanja sa novim stručnim štabom, sve je na svoje „leglo. Dosta je novina, novi je sistem rada. Ono što mogu da obećam u ime saigrača je da ćemo pokazati da vrijedimo u nastavku kvalifikacija“ - rekao je golman naše reprezentacije kapiten Rade Mijatović...

„ Ponovo smo zajedno, u zajedničkoj misiji. Nekoliko jakih provjera protiv ekipa koje su u ovom trenutku u punom trenažnom procesu pokazaće našu spremnost, prije svega tu mislim na duele sa Slovačkom - kazao je Vasko Ševaljević...

press-rukomt-sidro-6

Novi selektor Dragan Đukić zadovoljan je onim što je do sada urađeno.

Zadovoljan sam onim što je urađeno, a ovo je bilo okupljanje koje smo i pored određenih povreda i bolesti odradili najkvalitetnije što smo mogli. Pred nama su sada jake probne utakmice. Različite važnosti za one sa kojima igramo, ali i za nas. Ovo su praktično mini OI, obzirom da igramo sa reprezentacijama sa različitih kontinenata. Nakon Saudijaca, čekaju nas utakmice sa ekipama koje su u ovom momentu i spremnije i uigranije jer ih relativno brzo očekuje jako takmičenje. Pred nama je vrijeme rada, i treba i ovu poslednju fazu naših mini priprema, da ih tako nazovem, da iskoristimo na najbolji mogući način“ - istakao je između ostalog Đukić.

press-rukomt-sidro-7

Nakon presa, su uručena priznanja za najbolje igračice i igrače u godini koja je ostala za nama Najbolja mlada igračica je Andrijana Popović (Levalea), a najbolji mladi igrač talentovani Miljan Vujović, sada član Gorenja.

press-rukomt-sidro-8

Za najbolju rukometašicu u inostranstvu proglašena je Jovanka Radičević (Vardar), dok su ovo priznanje u muškoj konkurenciji podjelili Vuko Borozan ( Vardar) i Nebojša Simić ( Kristijanštad). Za najbolje domaće igrače proglašeni su Đurđina Jauković ( Budućnost), i drugu godinu za redom, član Partizana iz Tivta Đorđo Peruničić.

press-rukomt-sidro-9

Njima je nagrade uručio predsjednik UO RSCG Zoran Radojičić. Zahvalnice su uručenei Hotelu „Sidro“, AD“Luka Bar“, te SRC „Topolica“,u znak dugogodisnje kvalitetne saradnje.

Izvor i foto: Jedro.me

Komentari: 0

Novi komentar