Kongresmeni Lamborn i Rorbaher dolaze u Crnu Goru

Predsjednik Strateks grupe Nil Emilfarb sastao se u Vašingtonu sa više zvaničnika Vlade Sjedinjenih Američkih Država među kojima su kongresmeni Dag Lamborn i Den Rorbaher sa kojima je razgovarao o poslovnim aspektima američke podrške za pridruženje Crne Gore NATO-u.
Objavljeno: 10. 01. 2017 - 10:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Strateks grupe je saopšteno da je Lamborn, koji je predsjednik crnogorskog kokusa i dobar poznavalac crnogorskih prilika, upoznao Emilfarba o važnosti procesa ratifikacije odluke o proširenju NATO-a i aktivnostima u tom pravcu u Senatu i Komitetu inostranih poslova zaduženim za proširenje NATO-a.

 - Kongresmen Lamborn će na poziv Emilfarba ove godine posjetiti Crnu Goru, ali i uspostaviti saradnju sa Dukley Art European Community kroz program boravka jednog od poznatih umjetnika iz Kolorada – saopšteno je iz Strateks grupe.

Posjetu Crnoj Gori u društvu više kongresmena najavio je, kako se dodaje u saopštenju, i Den Rorbaher.

 - Rorbaher je u maju 2016. godine u predstavničkom domu održao govor posvećen deceniji nezavisnosti Crne Gore i tom prilikom čestitao naporima Nila Emilfarba i Strateks grupe da na pravi način predstavljaju američki kapital u najmlađoj evropskoj državi. On će takođe, na poziv Emilfarba, posjetiti Crnu Goru u toku 2017. godine i to u društvu više kongresmena – navode iz Strateks grupe.

Komentari: 4

55927

10. 01. 2017 - 11:40

Njet njet !!!!
KO PLAĆA OVE KO-KUSE

10. 01. 2017 - 18:30

...UZ PRIDE PITANJE IZ ČIJE SU PARTIJE-OVIZI KOKUKSI U NAJDEMOKRACKIJOJ ZEMLJI SVIJETA....?
-

10. 01. 2017 - 19:25

Za one koji ne znaju koristit Google: On je Republikanac iz Kolorada ! Kako se to uklapa u tvoj crno-bijeli mozak? najbolje precutati ?
hvala na poukama...

10. 01. 2017 - 19:53

...ali osta nepoznanica-što bi ova odrednica "KO-KUSA...I ELI OVO ALAMAKA-ko-kusati....ili narod plaća preo cijene od benzine...?? i još jednom-"prevedi ""On je republikanac..."-koji jadan od njih trojice...?
Novi komentar