POMIRENJE: Bred i Anđelina izdali prvo zajedničko saopštenje od rastanka

Bred Pit i Anđelina Džoli objavili su svoje prvo zajedničko saopštenje otkako su se rastali.
Objavljeno: 10. 01. 2017 - 11:59 Promjenite veličinu teksta: A A A
POMIRENJE: Bred i Andelina izdali prvo zajednicko saopstenje od rastanka

Poznati par obavjestio je javnost da su uspjeli da riješe svoje nesuglasice i da su se dogovorili da zapečate sve sudske dokumente njihove brakorazvodne parnice kako bi zaštitili svoje šestoro djece.

- Obje strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje djece i porodice tako što će svi dokumenti ostati povjerljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja riješe u što kraćem roku. Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmjere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje - rekli su Bred i Anđelina u saopštenju za CNN.

Bred i Anđelina trenutno su u središtu teškog razvoda i borbe za starateljstvo nad njihovom djecom. Anđelina traži fizičko starateljstvo nad djecom, dok Bred želi da se zajedno staraju o djeci.

Prije mjesec dana Pit je zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove djece, ali je ovaj zahtev odbijen.

Iz Anđelininog tima tada su rekli da on na taj način pokušava da zaštiti sebe, a ne djecu, te da strahuje da će javnost "saznati strašnu istinu o njemu".

Anđelina trenutno ima puno fizičko starateljstvo nad djecom, dok Bred smije da ih posjećuje samo uz prisustvo terapeuta.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar