Procurile fotografije novog Motorolinog smartfona?

Zaljubljenici u tehnologiju ovih dana nisu očekivali ništa novo vezano za nadolazeću Moto seriju kompanije Motorola, ali na internetu su se ipak pojavile fotografije na kojima je možda predstavljen Moto G5 Plus.
Objavljeno: 10. 01. 2017 - 13:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sajtu rumunske onjaln prodavnice OXL u ponudi se donedavno nalazio još nepredstavljeni nasljednik Motorolinog smartfona G4 Plus - Moto G5 Plus. 

Uređaj je ubrzo uklonjen, ali su fotografije prikazanog modela ubrzo dospjele na društvenu mrežu Reddit. 

motorola

Specifikacije uključuju 5.5-inčni displej rezolucije 1080 piksela, procesor Snapdragon 625, 4GB RAM-a, 32GB interne memorije, baterijom od 3.080 mAh i kamerom od 13 megapiksela na poleđini telefona. 

Uređaj se puni preko micro-USB slota, a funkcioniše na operartivnom sistemu Android 7.0 Nougat, piše The Verge. 

motorola-2

Na spoljašnjem dijelu telefona vide se manje kozmetičke promjene u odnosu na druge uređaje G serije (senzor za otisak prsta nije više četvrtastog oblika već ovalan, a okvir kamere nije kružan već takođe ovalan, slično onom koji je imala makera modela Moto Z), ali generalno gledano ne dostupa mnogo od Motorolinog standarda kada je riječ o dizajnu. 

motorola-3

Ne zna se kada će biti saopšteno nešto više o uređaju, ali kao datum dostupnosti na listi je bio naveden mart 2017. Ukoliko je to tačno, Motorola bi svoj novi telefon mogla da predstavi na Svjetskom mobilnom kongresu koji će biti održan krajem februara.

Komentari: 0

Novi komentar