Tramp: Ovo je politički lov na vještice! Nemam ništa sa Rusijom!

Izabrani predsjednik SAD Donald Tramp odbacio je navode o tome da Rusi imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o njemu, kao "politički lov na vještice".
Objavljeno: 11. 01. 2017 - 15:15 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tramp: Ovo je politicki lov na vjestice! Nemam nista sa Rusijom!

“Lažne vijesti! Ovo je totalni politički lov na vještice! Rusija je rekla da je taj neverifikovani izvještaj plaćen od mojih političkih protivnika i da je potpuna i totalna izmišljotina. Rusija nikada nije pokušala da pokaže moć na meni. Ja nemam ništa sa Rusijom – ni dilove, ni pozajmice, ništa!“, naveo je Tramp.

On je tako reagovao na izveštaj CNN da u povjerljivim dokumentima koji su predati njemu i Baraku Obami piše da Rusi tvrde da imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o Trampu. 

“Lagano sam pobijedio na izborima, veliki pokret je verifikovan, a protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobjedu ovim lažnim vijestima. Jadna država. Obavještajne agencije nikada ne bi smjele da dozvole da ovakve lažne vijesti cure u javnost. Ovo je posljednji pucanj u mene. Da li mi živimo u nacističkoj Njemačkoj?“, upitao je Tramp. 

Ti navodi su bili predstavljeni uz izvještaj o ruskom hakovanju tokom predsjedničkih izbora 2016. godine. Takođe, nekoliko američkih medija objavilo je dokument od 35 stranica, a ta priča cirkuliše u Vašingtonu već mjesecima. 

Dokumenti opisuje "seksi" video-snimak sa prostitutkama tokom Trampove posjete jednom hotelu u Moskvi 2013. godine. Takođe navode da su ruski zvaničnici predlagali unosne poslove kako bi mogli da utiču na Trampa, prenosi AFP.  (b92)

Komentari: 1

-

11. 01. 2017 - 21:12

U politickom smislu je klinicki mrtav. Bar 60% Amerike je protiv njega sa brzom tendencijom rasta
Novi komentar