DF: Krivična prijava protiv Sretena Radonjića

''Demokratski front je predao krivičnu prijavu protiv Sretena Radonjića, direktora Agencije za sprječavanje korupcije, koji po nalogu porodičnog prijatelja Duška Markovića sprovodi organizovano i u kontinuitetu nezakonitu represiju protiv najjačeg opozicionog subjekta Demokratskog fronta, grubo zloupotrebljavajući svoja službena ovlašćenja, sa jasnom namjerom da onemogući funkcionisanje DF putem nezakonitih blokada isplata sredstava koje DF pripadaju na osnovu Zakona i izbornog rezultata'', navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.
Objavljeno: 11. 01. 2017 - 16:29 Promjenite veličinu teksta: A A A
DF: Krivicna prijava protiv Sretena Radonjica

Prema njihovim riječima, finansijski izvještaj DF-a je, prema tvrdnjama najbližih saradnika Radonjića, najčistiji od svih izvještaja političkih stranaka, ali je Radonjić, kako iz DF-a ističu, protivno profesionalnom stavu i mišljenju svojih službenika, zaduženih za kontrolu finansijskog izvještaja DF, donio odluku da se samo DF-u blokira isplata sredstava iz budžeta. 

''Zbog ovakvog politički ostrašćenog i nezakonitog postupanja, DF je podnio krivičnu prijavu protiv Radonjića, koji će kao dio mafijaške hobotnice DPS, kad tad odgovarati zbog politički motivisanog progona najjače opozicione grupacije u Crnoj Gori. Na ovu neviđenu harangu i progon, funkcioneri DF i njihovi članovi poodica su odgovorili ličnim donacijama kojima ćemo omogućiti da DF normalno funkcioniše i nastavi svoju pravednu borbu za slobodu i demokratiju'', zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari: 2

Tesla

11. 01. 2017 - 16:47

Rekao mi jedan covjek,culi smo,rekao neko u kafani,pala mu cigla na glavu a tetka mu je u Ameriku. Eto,to je politika DFa.Kome vi samo mazete oci nije mi jasno.U vecinskoj CG ne.Izazivate samo smijeh i mizeriju prema vama.
DF

12. 01. 2017 - 10:42

Izdajnici Crne Gore
Novi komentar