Uehara- Simović: Članstvo u NATO-u, jedan od najvažnijih ciljeva CG

Okončanje procesa priključivanja NATO-u, je jedan od najvažnijih spoljnopolitičkih ciljeva Crne Gore, saopšteno je na sastanku potpredsjednika Vlade Milutina Simovića i ambasadorke Sjedinjenjih Američkih Država u Crnoj Gori Margaret En Uehare.
Objavljeno: 11. 01. 2017 - 17:43 Promjenite veličinu teksta: A A A
Uehara- Simovic: Clanstvo u NATO-u, jedan od najvaznijih ciljeva CG

Simović je iskazao očekivanje da će nastavak integracija dati osnove za dalju implementaciju svih reformi i izazova kako na ekonomskom, tako i na političkom planu, s ciljem obezbjeđenja okvira stabilnosti u regionu kao najvažnijem preduslovu za poboljšanje standarda svih građana.

Konstatujući napretke koje je Crna Gora ostvarila, ambasadorka Uehara je iskazala spremnost da američkim investitorima promoviše investicione mogućnosti naše zemlje, s posebnim akcentom na sjever Crne Gore, te prenijela podršku nastavku reformskih procesa, uz uvjerenje da će zajednička saradnja, u narednom periodu, donijeti još bolje i mjerljivije rezultate

 

Komentari: 2

Nato

11. 01. 2017 - 18:01

Sudeci po razvoju dogadjaja u Americi gotovo je sigurno da ce dati zeleno svjetlo CG.
Vijesti iz U.S.

11. 01. 2017 - 20:07

Za one koji ne citaju strane vijesti direktno: Amerika nista lisno jos nije dozivjela. Nije ni poceo vec je 60% protiv njega po americkim anketama, svi mediji osim Foxnews, cio Hollywood, gotovo sve poznatije licnosti. iz skandala u skandal, iz lazi u laz, ... neki postavljaju pitanje njegovog mentalnog zdravlja. pogledajte sami. pretpostavlja se da je dobar dio Republikanaca protiv ali cekaju da pocne pa ce ga smijeniti kasnije. Znao sam da ce ovako biti kad sam video da su svi cetnici iz CG za njega.
Novi komentar