Šteta na zgradi Opštine Bar oko 70 hiljada eura

Matrijalna šteta na objektu opštine tokom nevremena koje je zadesilo Bar prošle sedmice iznosi oko 70.000 eura, procjena je komisije koju je formirala lokalna uprava.
Objavljeno: 11. 01. 2017 - 21:28 Promjenite veličinu teksta: A A A


Olujni vjetar koji je u noći između četvrtka i petka dostizao brzinu i do 140 km/h podigao je i većim dijelom odneo krov na zgradi opštine Bar, zatim polupao stakla...
Sekretar za imovinu, zastupanje i investicije Vido Dabanović kazao je da stigloveć nekoliko ponuda kompanija za popravku krova.

Prioritet će imati preduzeće koje će moći u najbržem roku da postavi krovnu konstrukciju, kazao je Dabanović.

 

Olujni vjetar prošle sedmice naneo je veliku matrijalnu štetu građanima Bara, oštetio objekte ustanova i stambenih zgrada, čupao drveće koja su padala na automobile. Osim na zgradi opštine čiji su djelovi limenih krovnih konstrukcija lejteli po nekoliko stotina metara, vjetar je odneo delove krova sa zgrade OŠ Jugoslavija, sportske dvorane Tololica. Srećom niko nije stradao.

Ovo nije prvi put da objekat opštine, škole, dvorane, ostane bez krova tokom olujnih vetrova. Do sada posao pokrivanja ovih objekta radilo je cetinjsko preduzeće“Lipa“

IZVOR: Jedro.me

 

Komentari: 2

Za te pare

11. 01. 2017 - 21:49

mogu napravit novu.
CRNOGORAC

12. 01. 2017 - 04:10

Najbolje da prebace opstinu u parohiju SPC-kve tako da se nebi Srbi smirili.
Novi komentar