Legendarni Gatuzo želi crnogorskog reprezentativca

Legendarni fudbaler Milana Đenaro Gatuzo trenutno je trener Pize i u svom timu želi reprezentativca Crne Gore Filipa Raičevića.
Objavljeno: 12. 01. 2017 - 10:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Italijanski Skaj tvrdi da je uprava Pize kontaktirala kolege iz Vićence kako bi vidjeli postoji li mogućnost da angažuju 192 centimetra visokog napadača.

Gatuzov tim se bori za opstanak u Seriji B, a posebna boljka ,,tornjeva” je efikasnost. U dosadašnjim mečevima (21 odigrano kolo), postigli su samo sedam golova, mada su i primili malo, samo 12. Ipak, u drugom dijelu sezone moraće mnogo bolje u napadu i tu Gatuzo vidi Raičevića kao nekog ko će unaprijediti igru.

Ipak, ukoliko Vićenca odluči da proda Raičevića, Piza će konkurenciju imati u Bariju i Peruđi, koji već neko vrijeme pokazuju interesovanje za dvadesettrogodišnjeg Podgoričanina. Za razliku od Pize, Bari i Peruđa imaju mnogo veće ambicije i odnose se na borbu za ulazak u Seriju A.

Raičević je prošle godine u ovo vrijeme bio zvijezda prelaznog roka, ali se tada za njegove usluge raspitivao Napoli. Transfer je biogotovo dogovoren, ali je posao propao u posljednjim minutima uoči zatvaranja prelaznog roka.

Do tada je Raičević bio jedan od najboljih igrača Serije B, nakon toga su njegove brojke postale nešto slabije. U prvom dijelu ove sezone nastupio je na 15 utakmica i postigao je tri gola, s tim što je krajem prošle godine imao manju minutažu nego inače. 

ARENA, Pobjeda

Komentari: 0

Novi komentar