DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića

Minorni političar iz Beograda Nenad Popović, poznatiji kao ruski bogataš i ruski eksponent u Srbiji, već neko vrijeme se okomio na Crnu Goru. Sve glasnije i bezočnije otkako Moskva ne gleda blagonaklono na njeno skoro članstvo u NATO, navodi se u saopštenju DPS-a dostavljenom Portalu Analitika.
Objavljeno: 12. 01. 2017 - 11:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

- U intervjuu jučerašnjem "Danasu" u kojem najavljuje i mogućnost kandidovanja na predsjedničkim izborima u Srbiji, ponovio je svoju nedavno izrečenu tvrdnju da "ono što je nekada Srbima u NDH radio režim Pavelića, sada u Crnoj Gori radi režim Đukanovića samo perfidnijim metodama".

Nije izostao ni uličarski jezik uvreda na račun predsjednika DPS. Još se bestidno hvali kako je "o tome" govorio zvaničnicima u Moskvi, a upoznaće i Vašington.

Bolest je svačija, stara je narodna izreka.

Zanimljivo je da je "Danas" na istoj strani objavio i tekst Vuka Draškovića posvećen srpskim "nazovirusofilima".On ih dovodi u vezu s davnom Lenjinovom opaskom o nazoviboljševicima, za koje je rekao da su od sto njih devedeset nitkovi, a devet kreteni.

Drašković između ostalog konstatuje da je zčcuđujuće da neko u Moskvi za ovdašnje promotere Rusije bira "nitkove i kretene". Sadržaj intervjua Nenada Popovića poslužio je kao odlična ilustracija Draškovićevog teksta - kaže se na kraju saopštenja DPS-a.

Komentari: 10

CRNOGORSKI 007

12. 01. 2017 - 13:08

I VUK DRASKOVIC ZABORAVIO JE NJEGOVE IZJAVE O CG ,A SAD JE ON BRANITELJ,E TO JE OSOBINA JEDNOG PREVRTLJIVCA.
Tesla

12. 01. 2017 - 13:13

Kakav kreten.Zbog ovakvih jedva cekam NATO integracije i EU.Onda cu ga pitati a dje se oni nalaze i kako im je. Nazalost i tamo ima kukolja kao kod nas samo malo vise.....
Slucajni turista

12. 01. 2017 - 13:16

Ma pustite te budaletine.Njima ko god da je nesto pisao ili radio u prilog Crne Gore,odmah je bio oznacen kao Sekula Drljevic ili onaj drugi Stedimlija. Jednostavno sve je dozvoljeno da bi se oblatila Crna Gora,a dalo opravdanje za "srbizaciju" Crne Gore I njeno opravdano vracanje u zagrljaj "bratskoj Srbiji",tj za ponovnnu okupaciju.Sto je najgore ni taj Djukanovic nije nesto iskazivao neku preteranu privrzenost crnogorskoj ideji niti sebe tako deklarisao,osim sto se zalagao za samostalnost Crne Gore I radio na tome.Da je on to sto ga optuzuje gdin Popovic,ovde ne bi bilo uopste ni srba ni "posrbica" kako ih ovde zovu,nego bi bio neki ovdasnji "Pupovac" s kojim bi on povremeno odrzavao odnose,a ne citava (divlja) horda jurisnika.
Vasojević

12. 01. 2017 - 13:23

Mozda je pretjerao u poredjenju DPS sa NDH, ali je u pravu kada je u pitanju diskriminacija Srba u Crnoj Goril.Podjimo od elementarnog prava na školovanje i nastavu na srpskom jeziku? Imaju li je Srbi u CG? Nemaju. Dakle , da ne idemo dalje, dovoljno je sto nemaju ovo elementarno ljudsko pravo.Da ne bude zabune, pravo na skolovanje koje bi se odvijalo u skladu sa Planom i programom koje saglasno zakonu izradjuje Ministarstvo prosvjete Crne Gore.Ne Srbije, nego Crne Gore.Dakle, Ustav Crne Gore se ne postuje gospodo iz DPS-a. A da ne govorimo o zastupljenosti Srba u drzavnim organima i slično.Sve dok ne učinite, to i jos mnogo čega , naći će se uvijek neko da vas proziva zbog toga.
Tesla

12. 01. 2017 - 15:02

Vasojevicu ti sabiras kruske i jabuke.Na kraju ce dobit kompot.Znas li ti uopste o cemu se radi ?
Vasojevic za Teslu

12. 01. 2017 - 18:19

Tesla,CG je priznata u UN gdje je i mjesto za priznavanje.Ta prica je zavrsena i sto se nas tice a i mene licno to je gotova stvar.E sad ti mi odgovi imamp li mi pravo na ono sto sam napisao u prethodnom komentaru.
Guest_24267

12. 01. 2017 - 15:11

Zastupljenost Srba u drzavnim organima ? Pobogu sta pricas ! Pa 101% srpskih partija ze prvensrveno zakaze da Crna Gora uopste nema svoje institucije . Da uopste ne postoji . To ti dobro znas i glasas za takve partije. Ne priznajete drzavu Crnu Goru , njenu nezavisnost i postojanje ali kukate da vas nema u njenim strukturama ! Pa je li to malo shizoidno ? Kad se dovedete u red , priznate postojanje CG , sva vrata su vam otvorena . A sta cemo sa nasim crkvama i manastirima koje ste uzeli 1921g ? Sta cemo sa svim stvarima koje vi nama osporavate ? Pa razmisli malo o tome !!
Ignorisite Fasiste

12. 01. 2017 - 16:29

Mislim da ta osoba nije vrijedna pomena. jedan od mnogobrojnih psihopata u Putinovom stroju. Vec je prepoznat kao fiksiran an Crnu Goru.
Banjo

12. 01. 2017 - 18:03

Ja se prepadoh. Rekoh sebi ko bi tako nešto mogao reći ? Ko je to Nenad Popović?Izađem i potražim.Kad tamo Mačkovo smrdljivo g...ce.Ma bez brige.Tej dežmek je najobičnije mrtvo prečansko puvalo.
meni se diže kosa na glavu...

15. 01. 2017 - 12:33

...kad mi neko pominje "demokratu" Vuka Draškovića-koji šćaše kidat ruke muslimanima po Srbiji 90 godina pasanog vijeka-uporedo sa obadanjem goveda i magradi po crnoj gori 1988-1989 godine-za račun kasapia i grobara sa dedinja...
Novi komentar