"Čuvajte mi mačku": Pobjegao špijun koji je otkrio "prljavi dosije" o Trampu

Bivši obavještajac britanske MI6, za koga se vjeruje da je autor kontroverznog dosijea o Donaldu Trampu, pobjegao je iz svoje kuće u Sariju iz straha za sopstvenu bezbjednost.
Objavljeno: 12. 01. 2017 - 12:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kristofer Stil (52) je identifikovan kao osoba odgovorna za pravljenje dosija od 35 stranica u kojem se navodno opisuju veze izabranog predsjednika SAD Donalda Trampa i ruskih vlasti.

Prema tom izvještaju koji je republikanski senator Džon Mekejn dostavio FBI-ju, ruski predsjednik Vladimir Putin najmanje pet godina kontroliše i pomaže Donaldu Trampu.

Dosije sadrži kompromitujući materijal koji je navodno prikupila ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) kako bi mogla da ucenjuje Trampa.

Čim je objelodanjeno da je Kristofer Stil taj bivši špijun, za koga je FBI rekla da je sa njim ranije već sarađivala i da je vrijedan povjerenja, on je napustio svoju vilu vrijednu 1,5 miliona funti u Sariju i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako piše "Dejli mejl", on je ostavio i svog ljubimca. 

"Čuvajte mi mačku", zamolio je Stil svoje komšije prije nego što je u žurbi napustio svoj dom.

blic.rs

Komentari: 3

haha

12. 01. 2017 - 12:26

Sve ovo lici na nas /DOMACI DRZAVNU UDAR/ haha sindja mindja cuvajte mi macku - klti- hahaha
-

12. 01. 2017 - 14:37

Je li ovo Medojevic ? Pitaj tvoju Srbiju sto ne isporucuje ljude na interpolovoj potjernici ? Kakva je relacija toga sa onim sto je Vucic rekao o pokusaju terorizma? Ili su Rusi poklonili oruzje I naredili da se vise ne kooperira sa CG. Drugo, da ti kazem da od Tramp-Putin plana nema nista. Da duduci ko vi ista citate iz svijeta ne bi bili duduci
CUVAJ MI MACKU

12. 01. 2017 - 15:15

SINDJA posalji zamolnicu pa ti izrucimo NMNDJU hahaha .KAKVI TE CRNI MEDOJEVIC spopa ja sam RASKRSTIJO S NJIM . -ON JE TESKI SOCIJALISTA KAO TI cekamo da vam MILO da SUT KARTU aghahaha vani socijalistima idemo u svijetli I SLOBODNI KAPITALIZAM FRI MEN , KAKO SE PISE na engleski FRI MEN haha TRAMPOVA IYJAVA oladi 25.milijardi a ne macku sindju I mimdju haha
Novi komentar