Počinju Dani knjige Gradske knjižare: Popusti i do 70%

Gradska knjižara i ovu godinu počinje u znaku promocije kulture čitanja - Danima knjige koji se od danas održavaju održati u atrijumu Delta sitija i Gradskoj knjižari na Trgu nezavisnosti.
Objavljeno: 02. 02. 2017 - 12:46 Promjenite veličinu teksta: A A A
Pocinju Dani knjige Gradske knjizare: Popusti i do 70%

Kako je rečeno Portalu Analitika, Gradska knjižara će do 17. februara obradovati svoje kupce različitim pogodnostima i specijalnim popustima koji će se kretati do 70%.

- Poseban novitet u okviru okviru ovogodišnjih Dana knjige predstavlja i organizacija večeri posvećene ciklusu knjiga o Hariju Poteru autorke Dž. K. Rouling. „Hari Poter i ukleto dijete“, posljednja, osma priča o Hariju Poteru, smještena devetnaest godina poslije događaja iz „Hari Poter i relikvija smrti“, bila je najprodavanija knjiga u prethodnoj godini, ne samo kod nas, već i u svijetu. Budući da se 2. februar globalno obilježava kao Dan knjiga Harija Potera, Gradska knjižara će se pridružiti ovoj manifestaciji organizacijom velikog Maskenbala čarobnjaka u Delta sitiju od 19 časova. Specijalni žiri proglasiće najuspješnije maske u tri kategorije: Najoriginalniji Hari Poter, Najmoćniji čarobnjak i Najmoćnija čarobnica - navodi se u najavi ovogo događaja.

K.J.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar