Telekom: TurboDSL – do deset puta brži internet bez dodatnih troškova

Crnogorski Telekomuvodi turboDSLuz Extra Duo i Magenta 1 pakete i time korisnicima omogućava znatno brži i stabilniji internet, do čak 10 puta brži u odnosu na ADSL ([email protected] 2) bez dodatnih troškova.TurboDSL brzine dostupne su i za biznis korisnike u okviru Biznis Duo 20 paketa.
Objavljeno: 10. 02. 2017 - 13:59 Promjenite veličinu teksta: A A A
Telekom: TurboDSL – do deset puta brzi internet bez dodatnih troskova

TurboDSL je nova tehnologija bazirana na bakru i donosi povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Sa aspekta brzine, turboDSL je bliži optici nego ADSL-u.Za oblasti koje nisu pokrivene optikom, turboDSL je pravi izbor.Kako se bazira na postojećoj bakarnoj mreži (kao i ADSL), instalira se sasvim jednostavno – zamjenom uređaja kod korisnika.

Ova tehnologija predstavlja novo poglavlje u razvoju fiksnog interneta Crnogorskog Telekoma.Postojeća bakarna mreža je testirana i utvrđeno je da će nova tehnologija, posebno u prigradskim zonama, donijeti veliko povećanje brzina kod korisnika u oblastima koje nisu pokrivene optikom. Uvođenjem turboDSL-a, omogućili smo najbolji izbor korisnicima koji žele brži i stabilniji internet, bez dodatnih troškova.

Crnogorski Telekom nastavlja praksu unapređenja postojećih tehnologija i u kontinuitetu pratiglobalne trendovekako bi ponudio visokokvalitetne servise. Jedan od njih je i turboDSL,koji će, uvjereni smo, ispunitiočekivanja i potrebe korisnika.

Sve informacije o turboDSL-udostupnesu na sajtu :https://telekom.me/turbodsl.nspxi https://telekom.me/biznis-duo.nspx

Komentari: 0

Novi komentar