Kneževića će nakon suđenja saslušati policija

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i funkcioner Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević, biće danas saslušan u podgoričkom Centru bezbjednosti zbog prijetnji koje je prekjuče uputio poslanicima Demokratske partije socijalista (DPS) Miodragu Vukoviću i Luiđu Škrelji. Prije toga, ga čeka suđenje zbog sumnje da je na protestima 2015. godine fizički nasrnuo na policajca.
Objavljeno: 17. 02. 2017 - 05:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poslanici DF-a su, da podsjetimo, prekjuče u Skupštini vrijeđali kolege iz DPS-a, a poslanik te partije Luiđ Škrelja kazao je da mu je Knežević prijetio da će mu slomiti i drugu nogu, nazvavši ga pritom Šiptarem.

Kneževiću će biti suđeno zbog sumnje da je 17. oktobra 2015. godine, kada su uklanjani šatori DF-a ispred Skupštine Crne Gore, fizički nasrnuo na policajca.

On se tereti da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Postupak će voditi sudija Osnovnog suda Goran Đuković.

Kako je policija ranije saopštila, sumnja se da je Knežević u jutarnjim časovima, kada je Komunalna policija uklanjala šatore na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, nasrnuo na policijskog službenika koji je bio na dužnosti.

Krivična prijava tada je podnijeta i protiv odbornika DF-a u Skupštini Glavnog grada Nikole Bajčetića, koji je pravosnažno osuđen na tri mjeseca zatvora, jer je upravljajući vozilom ,,reno megan“ probio postavljenu policijsku rampu i policijski kordon na Bulevaru Stanka Dragojevića i Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, čime je ugrozio živote učesnika protesta i policajaca. On zbog toga služi kaznu u spuškom zatvoru.

Foto: in4s.net

Komentari: 3

Ako mu sudi

17. 02. 2017 - 08:34

Goran Đuković onda se ne bojte pristalice vlasti, taj će osuditi i samoga Boga samo kad mu šapnu na uvce.
Trebao bi da sudi ......

17. 02. 2017 - 10:32

.... NAROD. Knežević je siledžija, rasista, opasna mutikaša i huška, takvima nije mjesto u Parlamentu.
rm

17. 02. 2017 - 08:42

Napad na službeno lice, napad na poslanika u Skuštini, stvaranje kriminalne organizacije, rušenje poretka....nemojte ga samo kaznit sa 100,00 eura kumim vas bogom. Treba oni malo da odšede u Spužu, pa će bit puno pametniji, a Crna Gora mirna i bezbjedna.A neke naravno nakon psihijatrijskog pregleda, u nadležnu zdravstvenu ustanovu.
Novi komentar