Suđenje Kneževiću odloženo za 16. mart, počelo saslušanje u policiji

Suđenje funkcioneru Demokratskog fronta (DF) Milanu Kneževiću, zbog sumnje da je na protestima u oktobru 2015. fizički nasrnuo na policajca, odloženo je za 16. mart jer je Knežević juče angažovao advokaticu Andrijanu Razić kojoj je neophodno da se upozna sa dokazima iz spisa predmeta, saopštio je sudija Osnovnog suda u Podgorici Goran Đuković. Oko 9.30h počelo saslušanje Kneževića zbog događaja u parlamentu od prije dva dana.
Objavljeno: 17. 02. 2017 - 09:13 Promjenite veličinu teksta: A A A
Sudenje Knezevicu odlozeno za 16. mart, pocelo saslusanje u policiji

Knežević je danas novinarima kazao da je optužen jer je branio Ustav Crne Gore kada je policija razbila, kako smatra, mirne proteste ispred Skupštine. On vjeruje da će se taj slučaj riješiti u njegovu korist.

milanokNaveo je i da ide na saslušanje u Centar bezbjednosti Podgorica povodom dešavanja od prije dva dana u Skupštini. Sve to je okarakterisao kao "kontinuirani pritisak na DF".

On se tereti da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Postupak će voditi sudija Osnovnog suda Goran Đuković.Kako je policija ranije saopštila, sumnja se da je Knežević u jutarnjim časovima, kada je Komunalna policija uklanjala šatore na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, nasrnuo na policijskog službenika koji je bio na dužnosti.

Negdje oko 9.30 h počelo je saslušanje Kneževića u policiji. Prethodno, zamolio je oko 20-ak prostalica da ga ne prate na saslušanje u CB i najavio da ce se poslije toga pridružiti majkama ispred Skupštine.

Poslanici DF-a su, da podsjetimo, prekjuče u Skupštini vrijeđali kolege iz DPS-a, a poslanik te partije Luiđ Škrelja kazao je da mu je Knežević prijetio da će mu slomiti i drugu nogu, nazvavši ga pritom Šiptarem.

Komentari: 7

feud

17. 02. 2017 - 09:36

Bravo, nagradite ga jos. Da ga iZLJube sad one frontovske majke pred Vladom. Da nam bude primjer djeci. 'Ljudina'!
CT

17. 02. 2017 - 09:54

Majke nijesu frontovske, nego su se reklameri ubačili đe im nije mjesto!!protest majki je socijalni a ne politički!!
f

17. 02. 2017 - 10:35

dali je sasvim slucajno to sto majke na protetu predvodi podpredsednica radnicke partije i aktivistkinja demokraticeskog fronta +vojvoda pipun smesni i zalosni profesor radulovic milutin djukanovic +becic i ostala ekipa politicara iz opozicije. i to je za vas socijalni protest.na socijalnom protestu se ne uzvikuju politcke parole poput ustase ustase i dobro poznate parole sa skupova demokraticeskog fronta.
CT

17. 02. 2017 - 13:22

onda će da najebu ka uvijek do sada:))
feud

17. 02. 2017 - 10:42

Mozda je trebaop da bude, ali ona predstavnica nije predtsavnica svih majki, na binuu pored nje stoje momci iz kancelarije df-a iz Niksica, DF organizuje prevoz, tako da ne pricajte sta ne znate. Ne kazem da nije bilo nasih zena koje su iskoriscene.
badžana

17. 02. 2017 - 11:01

VRIJEME PROTESTA DF-a I PROTESTA MAJKI NE POKLAPA SE SLUČAJNO VI TE ŽENE ZLOUPOTREBLJAVATE U POLITIČKE SVRHE. TOLERANTNO PONAŠANJE VLASTI DAJE VAM VJETAR U LEĐA ALI AKO BUDETE SVOJE PONAŠANJE RADIKALIZOVALI MORAĆE DA REAGUJU OŠTRO DA BI VI PODVILI REP
Realno

17. 02. 2017 - 12:33

Ne dolikuje jednom političaru (ako se može nazvati političarem) da se tako ponaša. Samo kad pogledamo ranije proteste DF-a, Skupština, ispred Skupštine... Dokle god ne bude na neki način kažnjen, ponašat će se kako se ponaša. I prema svemu tome još prima platu poslanika... Strašno!!!
Novi komentar