SD: Svaka im je istina ovakva

Socijaldemokrate Crne Gore odbacile su navode poslanika DF-a da je sjednica parlamenta zakazana mimo zakona i Poslovnika. "Već par dana na političkoj sceni su uočljivi “napori” mnogih, od kojih se posebno izdvajaju predstavnici “građanskog” dijela opozicije mladi, mudri i hrabri Neven i "mali Ranko", da objasne proceduru sazivanja sjednice parlamenta", navodi se u saopštenju.
Objavljeno: 17. 02. 2017 - 12:52 Promjenite veličinu teksta: A A A
SD: Svaka im je istina ovakva

Umjesto objašnjavanja validnosti njihovih tvrdnji, Socijaldemokrate su javnosti dostavile samo jedan od primjera koji govori više od bilo koje riječi.

"U pitanju je saziv sjednice vanrednog zasijedanja iz 2014.godine, gdje se jasno vidi da je tadašnji predsjednik Skupštine 5. februara sazvao sjednicu vanrednog zasijedanja za 10. februar. Ne samo da je sjednica, pozivanjem na čuveni član 128 Poslovnika, sazvana u roku od 5 dana, nego je to urađeno na osnovu zahtjeva koji su potpisali: Ranko Krivokapić, Neven Gošović, Velizar Kaluđerović, Andrija Mandić, Slaven Radunović i mnogi drugi. Što bi narod rekao, svaka im je istina ovakva...", zaključuje se u saopštenju.

dok

Komentari: 5

Bisa R.

17. 02. 2017 - 13:42

Rekoste li vi da necete ko Ranko. Nista niste naucili kako je on prosao sa Radulovicem i Splendidom no odmah skociste u Ramadu. No recitev: Je li zakazsna po Poslovniku ili je naslijedjens praksa koja nije kaznjsvana.
Đedo

17. 02. 2017 - 13:56

Lakrdija NEVEN-oga-sad neka kaže građanima da bojkotuju i ne plaćaju račune ta utrošenu struju .
Mjesec

17. 02. 2017 - 14:53

Da se ne odnosi na peti jedanaesti (novembar) datum? I u slucaju da je februar a ne novembar, zasto I vi zakazujete tako sjednice ako je protiv zakona, I kako je moguce da to vama u redu samo ako su I oni grijesili?
Sunshine

17. 02. 2017 - 15:22

Vidim da opoziciju podrzavaju samo isfrustrirani ljudi..Njima ni bog ne moze pomoci..Koja god vlast da bude,oni samo lose gledaju,to su jednostavno takvi ljudi,negativni..Ne kazem ja da su Milo i Brajovc idealni,ali u svakom slucaju su bolji od ovih drugih..I neosporno je da to vidi vecina ljudi,zato su i dalje na vlasti
Bošnjak

17. 02. 2017 - 21:54

Ranko glanca Mandićevu zarđalu kokardu. Vlaški mentalitet.
Novi komentar