Granični prelaz Sukobin: Uhapšen Albanac zbog 15 kilograma skanka

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin, su u saradnji sa policijskim službenicima Republike Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani prilikom ulaska u Crnu Goru otkrili oko 15 kilograma skanka, saopšteno je iz Uprave policije. Lišen je slobode A.L. (28) državljanin Republike Albanije.
Objavljeno: 17. 02. 2017 - 16:22 Promjenite veličinu teksta: A A A
Granicni prelaz Sukobin: Uhapsen Albanac  zbog 15 kilograma skanka

„Policijski službenici OBG Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su, danas, 17.02.2017. godine oko 11,45 časova, obavljajući redovne granične provjere i kontrole, izvršili pregled pmv marke ,,Peugot 307“ albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.L. Prilikom pregleda lica i pmv policijski i carinski službenici su u bankinama vozila sa obije strane pronašli i zaplijenili 16 pvc pakovanja sadržine oko 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank“, saopštava se.

Kriminalistička obrada koju su sproveli policijski službenici, upućuje na sumnju da je skank bio namijenjen tranzitu preko naše države radi daljeg krijumčarenja ka zemljama Zapadne Evrope.

U skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i biljnu materiju su preuzeli službenici Republike Albanije radi daljeg procesuiranja. 

Komentari: 0

Novi komentar