NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Postanite dobitnici izdanja "Nove knjige"

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagrađuju dva naša čitaoca sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
Objavljeno: 20. 02. 2017 - 12:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ljubitelji pisane riječi imaju priliku da dobiju dva naslova u izdanju Nove knjige. Tako će prva dva čitaoca koji danas u 13 časova pozovu broj našeg portala 020 / 671 - 070, postati dobitnici knjige „Tajna mog muža“ i „Avanture nevaljale djevojčice“, koje se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije više od deset godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

2002tajna

Lijan Morijarti: Tajna mog muža

U središtu romana „Tajna mog muža“ nalazi se jedno pismo koje nije bilo predviđeno da se prerano pročita: Draga moja Sesilija, budeš li ovo čitala, tada sam ja sigurno mrtav...

Zamislite samo da vam je muž napisao pismo koje treba otvoriti tek nakon njegove smrti. Zamislite i to da je u pismu ispovijedio svoju najveću i najmračniju tajnu - nešto što ima snagu dovoljno razornu da uništi ne samo život koji ste zajedno izgradili, već i živote drugih ljudi. Zamislite i to da ste nabasali na to pismo dok je vaš muž i te kako živ...

Sesilija Ficpatrik vodi savršen život. Međutim, to jedno pismo promijeniće baš sve.

Šokantna, kompleksna priča koju ćete pročitati bez daha.

2002avanture

Mario Vargas Ljosa: Avanture nevaljale djevojčice

Rikardo napušta svoj rodni grad i odlazi u Pariz. U Parizu sreće svoju ljubav iz mladosti koja će izmijeniti njegove planove.

Iako je Čileanka sušta suprotnost Rikardu, on ne odustaje od nje. Dok je zanosna Čileanka spremna da gazi preko ljudi da bi ispunila svoje ambicije i obezbijedila materijalnu sigurnost bježeći od prepuštanja iskrenim emocijama, Rikardo nije pretjerano ambiciozan, ali je željan ljubavi i mirnog porodičnog života.

Različite želje, shvatanja i životni putevi nisu spriječili Rikarda da osvoji srce nevaljale djevojčice.

Komentari: 0

Novi komentar