PVK Jadran Carine: Tri mjeseca besplatne škole plivanja i vaterpola za nove članove

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine oglašava upis novih članova u Jadranovu školu plivanja i vaterpola. Upis je otvoren za sve zainteresovane djevojčice i dječake 2007. godište i mlađi. Za sve nove polaznike škole omogućeno je besplatno treniranje do 1. juna 2017. godine.
Objavljeno: 01. 03. 2017 - 13:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Da bi se stiglo do nivoa vrhunskog plivača ili vaterpoliste, potrebno je mnogo rada. Ono odakle polazi jedan vrhunski plivač ili vaterpolista, je škola plivanja. ”Jadranova škola plivanja” pod budnim okom trenera, Željke Ivičević, uz koju su mnogi Novljani napravili prve plivačke zaveslaje, sastoji se iz tri kategorije.

U prvoj se uči pravilan položaj tijela u vodi i disanje. Zatim se uče tehnike plivanja, a u posljednjoj kategoriji su plivači koji znaju sve četiri tehnike plivanja. Iz treće kategorije, u zavisnosti prema sklonostima, djeca se raspoređuju u plivačke ili vaterpolo sekcije.

Treninzi i upis novih članova su svakog radnog dana na bazenu Instituta Igalo u popodnevnim teriminu od 15-16 h, kao i jutarnjim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom 9-10h.

skola-plivanja-plakat

Komentari: 0

Novi komentar