Mađari pozvali Crnogorce da sparinguju u Budimpešti

Mađarski vaterpolo savez je pozvao, a selektor Vladimir Gojković prihvatio zajednički rad dvije selekcije u Budimpešti od 10. do 12. marta.
Objavljeno: 02. 03. 2017 - 08:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Umjesto u Crnoj Gori, kako je bilo planirano, naši vaterpolisti, uglavnom iz domaće lige, pojačani sa četiri, pet „stranaca“, odradiće zajedničke pripreme sa Mađarima.

- Poslije turnira u Budimpešti, Mađari su izrazili želju da zajedno radimo, prihvatili smo poziv i od 10. do 12. marta smo sa njima. Zvali su nas da sparingujemo, što će nam koristiti. Kada se završi naredno kolo Regionalne lige, a to je 8. marta, dan kasnije odlazimo u Budimpeštu i radićemo do nedjelje sa Mađarima - kazao je Gojković za ARENU.

Gojković je svjestan da samo ovakva okupljanja i sparing susreti sa kvalitetnim reprezentacijama mogu donijeti boljitak. Zato je ovaj poziv objeručke prihvaćen.

- Ovo je važno, pogotovo za mlade igrače. Sa te strane smo prihvatili, promijenili plan, jer smo mislili da radimo samo sa igračima iz domaće lige u Crnoj Gori. Ali, opet će veliki broj njih dobiti šansu.

ARENA, Pobjeda

Komentari: 1

Marko

02. 03. 2017 - 12:14

Bravo, srecno!
Novi komentar