NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Izdanja "Nove knjige" za Milicu i Ivana

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su danas Milicu Jovović i Ivana Ivanovića sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
Objavljeno: 07. 03. 2017 - 14:10 Promjenite veličinu teksta: A A A
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Izdanja Nove knjige za Milicu i Ivana

Mileni je pripala „Opsesija“, dok je Ivan dobio roman „Senke u raju“.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije više od deset godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

0703opsesija

Nora Roberts: Opsesija

Uoči svog dvanaestog rođendana, Naomi Bovs je slučajno otkrila mračnu i zastrašujuću tajnu svog oca. Zaprepašćena, ali odlučna da bude jaka, Naomi se seli sa majkom i mlađim bratom na Istočnu obalu. Tu otpočinje novi život kao Naomi Karson i vremenom postaje briljantni fotograf. Ipak, trauma prošlosti je i dalje progoni u noćnim morama. Sada, šesnaest godina kasnije, u tihom gradiću na obali, Naomi je napokon pronašla mjesto na kojem se osjeća kao kod kuće. No, ubrzo idila biva prekinuta serijom mračnih, nepredvidljivih događaja. Prošlost izgleda, za Naomi nikad nije bila stvarno završena.

0703senke

Erih Marija Remark: Senke u raju

Poslije godina skrivanja i pošto je za dlaku izbjegao smrt u koncentracionom logoru, Ros je napokon na bezbjednom. Sada živi u Njujorku, među starim prijateljima, daleko od nedavnih zvjerstava koja su se odvijala preko okeana. Ros će uskoro sresti Natašu, prelijepu ženu i migrantkinju, poput njega. Njeno toplo srce učiniće da Ros zaboravi svoja ledena i zastrašujuća sjećanja.

Pa ipak, iako se rat bliži svojoj nasilnoj završnici, Ros ne uspijeva da pronađe mir. Njegovi ga demoni još uvijek progone. Da li su to duhovi prošlosti ili krivica zato što je preživio ono što mnogi drugi nisu, Ros ne zna. On, zapravo, tek počinje da razumijeva da sloboda nije nešto naivno i jednsotavno i da raj, koliko god savršen, ima svoju cijenu...

 

Komentari: 2

Odalv

07. 03. 2017 - 20:07

Admine pozdravi glavnog. Reci mu da namjestete dodjelu nagrada.
Odalv

08. 03. 2017 - 14:41

Admine jesil ga ,pozdravio i rekao da namjestaju dodjelu nagrada. Čedam odgovor.
Novi komentar