Hju Džekmen kao Enco Ferari?

Australijski glumac koji se proslavio ulogom Volverina u filmskom serijalu "X men", trebalo bi da tumači glavnu ulogu u filmu o osnivaču čuvene italijanske auto-kompanije, Encu Ferariju, prenose svjetski magazini.
Objavljeno: 14. 03. 2017 - 14:42 Promjenite veličinu teksta: A A A
Hju Dzekmen kao Enco Ferari?

Kako piše Deadline, Džekmen bi se u filmu pojavio uz švedsku glumicu Nomi Rapas (Noomi Rapace), koja će tumačiti ulogu Encove supruge, Linde. 

Film o osnivaču i vlasniku Ferarija originalno je trebalo da režira pokojni Sidni Polak, a uloga reditelja pripašće Majklu Manu, koji pokušava da realizuje ovaj filmski projekat već 15 godina. 

Prema ranijim informacijama, scenario je baziran na biografskoj knjizi iz 1991, "Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine". 

Radnja filma odvija se 1957. godine koja je bila burna za istoriju Ferarija. Te godine italijanski proizvođač učestvovao je u čuvenoj trci "Mille Miglia" na kojoj se dogodila tragedija kada su poginuli vozač Ferrarija i još devet gledalaca. 

Uloga Enca Ferarija najprije je bila namijenjena Kristijanu Bejlu, ali je on navodno odustao zbog zdravstvenih problema. 

Foto: www.criticalhit.net

Komentari: 1

MNE

15. 03. 2017 - 09:08

Vise bi odgovarao Mesut Ozil
Novi komentar