Petra Strugara proganja opsjednuta obožavateljka

Anonimna djevojka već mjesecima proganja Petra Strugara, zvijezdu filmova “Montevideo” i “Jesen samuraja”, prenosi Blic.
Objavljeno: 14. 03. 2017 - 16:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je izvjesna djevojka počela Petru da šalje poruke u kojima ističe da želi da bude sa njim u vezi. Petar nije reagovao kod nadležnih organa sve dok nije došlo do ozbiljnih prijetnji smrću.

– Obožavateljka je na kraju svega putem SMS-a prijetila da će mu ubiti dijete, ali i djevojku ako ne bude sa njom. Strugar je slučaj prijavio policiji i nadležne službe nabavljaju listinge kako bi provjerili ko je vlasnik broja sa kojeg su mu upućivane poruke, rekao je izvor iz policije za Blic.

Petar nije želio da otkriva detalje, ali je potvrdio da je slučaj prijavio policiji.

– Prijavljeno je, ja komentar nemam, rekao je Petar za Blic.

Obožavateljka je prvo slala ljubavne SMS poruke, a onda je Petar primijetio da mu se neko šunja ispred ulaznih vrata. Poslije poruka je ispred vrata počeo da pronalazi i ceduljice, a nedavno su na automobilu njegove djevojke izbušene gume.

Kako Blic saznaje od izvora iz policije, i njegovoj djevojci su ostavljali poruke na papiru, da bi na kraju počeli da dobijaju prijetnje smrću što glumac više nije mogao da toleriše.

Komentari: 1

auu

14. 03. 2017 - 17:39

Nek se pazi nedje ce ga silovat .
Novi komentar