NAŠA BILA ŠTORIJA Severina: Zaplakala sam kad mi je Karan prvi put pustio sve pjesme

U Muzeju grada Splita održana je promocija albuma ‘Naša bila štorija’, kojoj su prisustvovali protagonisti i autori ove priče. Šesnaest pjesama je na albumu koji potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, a nastajao je punih devet godina.
Objavljeno: 17. 03. 2017 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Blagoslovljena što sam dio ove priče. Kad je Goran prvi put došao kod mene kući kako bi mi odsvirao ove pjesme, zatekla se kod mene i moja mater. Prva je počela plakati, a ja odmah za njom. I kad sam, prije neki dan dobila CD, a već je od tog prvog slušanja prošlo osam godina, opet sam zaplakala. Moja mama se ponaša kao da do sada ništa nisam otpjevala, ona samo čeka ‘Našu bilu štoriju’. Rekla mi je kako od ‘Dalmatinke’ i ‘Virujem u te’ nisam ništa otpjevala njoj za dušu. Ponosna sam i sretna što sam iz ovog grada i jedva se čekam vratiti živjeti u Split - kazala je Severina na promociji albuma 'Naša bila štorija' u Muzeju grada Splita. 

Kako će koncertna promocija mjuzikla započeti u splitskoj dvorani Gripe 21. travnja, baš na njezin rođendan, pjevačica se našalila da su joj kolege smjestile kako bi ih kasnije vodila na večeru. Ulaznice za koncert na Gripama već su u prodaji u Ticket Shopu i na portalu Croatia Tickets te na prodajnim mjestima u Splitu: Croatia records, Atlas, Dancing bear, Tisak media i Smokvina travel.

goran2

Promocija se nastavila u pjesmi i dobrom raspoloženju, a prisutne je nasmijao i autor Neno Ninčević.

-  Hvala Bogu da smo svi živi i zdravi i ovoj prekrasnoj ekipi, koja je ovim pjesmama dala dušu. Hvala mom gradu što mi je, kao djetetu s Brda, dao priliku doći i u centar grada, u ovaj prekrasan muzej, mada sam i ja muzejski primjerak, koliko godina imam. Mi smo brzo napisali stvari za ovaj mjuzikl, ali kasnije neke stvari nisu išle tijekom koji smo željeli. Mislio sam da neću doživjeti praizvedbu, ali se nadam da ću do koncerta na Gripama biti uredu, našalio se Ninčević, a nadovezao se Nenad Šiškov koji je briljirao s aranžmanima svih 16 pjesama s albuma.

- Čujem da smo ovo radili devet godina, ja sam se, ustvari, slučajno našao ovdje, samo kako bih se uvjerio je li ovo uopće gotovo - kazao je Šiškov. 

goran3

Album u luksuznom digipack izdanju u prodaji je od prošlog petka u Scardoni i CD shoppovima i sadrži 16 pjesama u izvedbi Severine, Gorana Karana, Danijele Martinović, Giuliana, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Arijane Čuline i Snježane Šinovčić Šiškov. Bogato je opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pjesama, izjavama autora i sjajnim uvodnim monologom lika Ćiribimbaša koji savršeno opisuje likove, odnose zavađenih obitelji, Split '70-ih godina i njegov jedinstveni mentalitet.

 

Komentari: 0

Novi komentar