Mandić: Katnić će za ovo platiti

Najnovija naredba SDT-a o proširenju istrage protiv kolege Kneževića i mene najbolje govori o intelektualnim dometima onih koji upravljaju ovom institucijom, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić.
Objavljeno: 17. 03. 2017 - 13:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje Mandića prenosimo bez redakcijskih intervencija:

Ono što je važno, a što režimski mediji namjerno zaboravljaju je činjenica da u dokumentima kojima raspolaže SDT, a koji su nam nakon naredbe o proširenju istrage predati, nema ama baš ni jednog dokaza koji nas povezuje sa bilo kakvom kriminalnom organizacijom i lažnim državnim udarom. Kao što smo više puta rekli, niti znamo ko su, niti smo ikada vidjeli ili čuli Ruse koji se pominju u ovom postupku, a za koje ne zna da postoje čak ni ruski ambasador u EU Vladimir Čižov. Takođe, i nijedno lice iz Srbije kojim se bavi Milivoje Katnić! Ne postoji ništa osim zle i podle namjere SDT-a da nanese štetu DF-u i nama lično.

Nemam nikakve dileme da je Milivoje Katnić pod direktnom kontrolom šefa režima i kriminalne bande koju vode Milo Đukanović, Stanko Subotić i Mohamed Dahlan, kao što sam i siguran da je on najobičniji izvršitelj naloga britanskog agenta Vladimira Popovića-Bebe, o čijim je aktivnostima veoma uvjerljivo svjedočio Jovica Stanišić koji ga dovodi u direktnu vezu sa ubistvom Zorana Đinđića. Namjera pojedinih zapadnih obavještajnih struktura, koje preko lokalne agenture upravljaju ovom akcijom, je da na slučaju CG pokušaju da zaustave zbližavanje administracija predsjednika Putina i Trampa, tako što će priču o lažnom crnogorskom državnom udaru podmetnuti ruskim specijalnim jedinicama, sa kojima će usput i da zbijaju šale kako ih je sve razotkrio i pohapsio neki Milivoje Katnić. Istovremeno vjeruju da će na ovaj, prevaran način prečicom ugurati CG u NATO.

Milivoju Katniću, špijunu KOS-a još od studentskih dana, kada je za potrebe te kontraobavještajne strukture operisao po studenskom domu, poslušnost i fascinacija šefovima bezbjednosih struktura je potpuno prirodna i logična stvar. Pošto nikada nije bio slobodan čovjek, već samo izvršilac tuđih naređenja, on ne može da shvati slobodne ljude koji sa profesijom kojoj on pripada još od studentskih dana, nemaju ništa. On je kao tvrdokorni pripadnik vojne službe uvijek bio linijaš, a poznat je slučaj kada je jednom kolegi koji mu je bio sumnjiv, inače pripadniku nacionalne manjine, htio da ,,posiječe“ glavu i odnese na Cetinje. Vjerovao je da će mu to pomoći u napredovanju u službi, ali pošto je pretjerao – kažnjen je ukorom. Od tada nema nikakve lične inicijative, već samo bespogovorne poslušnosti, pa tako i danas, kada pakuje slučaj protiv kolege Kneževića i mene, jednim okom obavezno gleda put šefa režima da vidi da li je sve uradio kako je naređeno. Za razliku od mnogih kojima je nanio nepravdu i zlo, a koji su mu prešli preko toga, sa mnom je potpuno drugi slučaj, i zbog ovoga laganja, podmetanja, vrijeđanja i izmišljanja, maltretiranja naših ljudi, hapšenja Mihaila Čađenovića i pokušaja našeg hapšenja, ta vucibatina će platiti kad tad. U Crnoj Gori kada vam neko nasrne na čast i obraz sve postaje lično, a pogotovo kada se zloupotrebljavaju institucije, stvari se obično i razrješavaju na ličnoj ravni.

Pouzdano znam da je Katnić bio hrabar vojnik na ratištu, a tu karakternu osobinu je primijenio kod onih kod kojih je registrovao kukavičluk i strah, i koje je hapsio po nalogu svojih šefova. To ga je dovelo do pogrešnog zaključka da su i drugi ljudi strašljivi kao Svetozar Marović i pripadnici budvanske grupe, da im je dovoljno podviknuti i priprijetiti hapšenjem, a oni bi nakon toga trebalo da potpišu sve ono što im on ponudi. Sa Demokratskim frontom se grdno prevario, i on i njegov šef. To što se Katnić odlučio da služi najvećoj crnogorskoj kukavici, Milu Đukanoviću, koji bi u nevolji sličnoj onoj koja je zadesila Svetozara Marovića počeo da zapomaže i plače, tražeći milost kao što je nekad puzao pred Momirom Bulatovićem, problem je SDT-a.

Sa dokazanim ličnim i neprijateljem DF-a, Katnićem, mogu još samo da se sretnem na nekom od sudova, a pred ukupnom javnošću biće raskrinkana ova lakrdija kojom pokušava da me osramoti i ponizi.

Komentari: 33

Gf

17. 03. 2017 - 13:57

U pravu je Nikolaidis, ovaj će bit ili u zatvoru ili će bit premijer, treće nema .
Niko

17. 03. 2017 - 15:16

Slažem se Gf sa tobomno se bojim da će premijer biti , samo nda se postavlja pitanje po narodnoj je li bolji Grdan ( MANDIĆ ) od Jadana ( MILA ) , ipak je JADAN BOLJI MADA I NIJE NEKI IZBOR !
Konfuznom Jadanu

17. 03. 2017 - 16:40

Niko, ako je tebi to dilema, onda ti mnoge stvari nisu jasne. On moze bit premijer nekoliko mjeseci dok Crna Groa ne nestane. iskreno sumnjam. On premijer moze postati samo ako udju ruski ili srpski tenkovi. Nije velika vjerovatnoca za to
Adriatik

17. 03. 2017 - 17:57

[email protected] Nisu ovdje problem iztrgnuti zakljucci izvrsnog Nikolaidisa nego su problem Mandic i kompanija koji mentalno nikako "da se otkace" od 1947-48 god kada su na jednoj strani bili partizani a na drugoj porazeni cetnici i vojvode poput njega. I da nije Mila Djukanovica oni bi ga izmislili.
Konacno priznaje

17. 03. 2017 - 13:57

... da su price o demokratiji, slobodi bile samo magla. Ovo je bilo od samog pocetka motiv: "Namjera pojedinih zapadnih obavještajnih struktura, koje preko lokalne agenture upravljaju ovom akcijom, je da na slučaju CG pokušaju da zaustave zbližavanje administracija predsjednika Putina i Trampa, tako što će priču o lažnom crnogorskom državnom udaru podmetnuti ruskim specijalnim jedinicama, sa kojima će usput i da zbijaju šale kako ih je sve razotkrio i pohapsio neki Milivoje Katnić. Istovremeno vjeruju da će na ovaj, prevaran način prečicom ugurati CG u NATO."
-.

17. 03. 2017 - 16:03

Meni se cini da me mnogo nijesu razumjeli po broju minusa. Zelio sam reci da ovo sto je rekao tj NATO jeste pravi Motiv svega sto je Df uradio za zadnjih godinu i po , a da je prica o demokratiji, pravnoj drzavi, slobodi bio paravan.
veliki getsbi

18. 03. 2017 - 06:40

Moj ti je neki savjet da se ne uzbuđuješ zbog dislajkova (ili lajkova - isto tako). To samo lupaju neke sujetne budaletine - zbog umišljenog velikog ličnog "ja" - da bi sami sebi pridali neku važnost, a u biti je jedno veliko - ništa!! Samo naprijed, čukaj i ne obaziri se.
Cetnika

17. 03. 2017 - 13:58

... i kako je dokazano kriminalca osuditi po zakonu
Cetnicka latalna pamet

17. 03. 2017 - 13:59

Pogledajte o cemu on prica.... Hrpa prijetnji, uvreda, lokalnih ulicnih rezona, ... a nigdje precizniji navodi, pozivanja na dokaze, svjedoke, zakon
Iza njih je krvav trag

17. 03. 2017 - 14:01

Ovo je pamet koja je izazvala krvoprolice 90-ih. Moglo se i predpostaviti da ce i ovdje kad tad pokusati da izazovu rat,.
Miodrag

17. 03. 2017 - 19:02

A gdje je 90-te bio Milo. Na kojim pozicijama
1

18. 03. 2017 - 06:43

Uh, ne traži odgovor na to pitanje! To boli. To srce cijepa. Zaboravi - do daske!
Ranko !

17. 03. 2017 - 14:05

Jesu li ti ovo jos uvijek "ugledni parlamentarci","dobri i posteni ljudi", buduca vlast u Crnoj Gori, oni koji ce ovu zemlju uciniti "istinski demokratskom" i pravnom? Reci Ranko !! Ranko, potonja je ura da stanes uz Crnu Goru. DPS je ovdje sekundaran, u pitanju je samo opstanak Crne Gore. Vise sansi nece bit. Ovo je zadnja presudna bitka za DRZAVU !!
Zar ovo nije prekrsaj ?

17. 03. 2017 - 14:07

"ta vucibatina će platiti kad tad" Moze li se prijetiti bilo kome javno bez sankcija?! Sto ako neko kaze Mandicu "Slusaj vucibatino cetnicka, platices za ovo kad tad"? Smije li se ovo raditi po zakonu ?
DOSTA VISE TERORA DF-a

17. 03. 2017 - 14:29

Njegovo "Placanje" je osveta a ne zakon drzave. Znamo kako su zeljeli da Milo plati. Vidjeli smo. Nakon Katnica i Mila, ko zna ko bi sve bio na njegovom spisku "placanja". DOSTA VISE TERORA DF-a i njihovih patrona iz RUSIJE !!
3

18. 03. 2017 - 06:48

Ma, dali ti to namjerno vrijeđaš četnike trpajući ovog lika među njih? Budi oprezan. Oni nisu uvijek za šalu raspoloženi.
Jedan soj

17. 03. 2017 - 14:13

Mandic je apitom velikosrbina iz Crne Gore, bez jedne humane osobine onako kako se te osobine definisu u civilizovanim drzavama. On je ekstremni uski nacionalista, ciji svijet ne prelazi granice srpstva, konsekvetno je mrzitelj Crne Gore, u njegovom mozgu prepreke za ujedinjeno srpstvo; mandic ne voli Rusiju koliko mrzi Crnu Goru, mandic je prevarant, lazov, kriminalac... mandic je slavio Pavla Djurisica i Drazu Mihajlovica, za Mandica ne postoji drugi narod u CG do Srbi; mandic ce sasvim sigurno pokusati da izazove ratu u Crnoj Gori jer mu nista drugo ostalo nije. Njegova sansa jeste okupirana Crna Gora. VISE POVRATKA NEMA. Sve sanse je propustio, Ali oni koji ga podrzavaju ukljucujuci URA i SDP jos imaju sansi da odustanu !!
Guest_42625

17. 03. 2017 - 14:13

VAZDA ON O POSTENJU
-

17. 03. 2017 - 14:20

Ma, ovaj put je daleko gore i opasnije moj prijatelju. ovo su otvorene prijetnje pred poziv na zlo. Za nejga ne postoji zakon, svjedoci, strani politicari, pisanje sv. stampe izvjestaji stranih obavjestajnih agancija ....
Pade i zadnja maska,sijevnu ..

17. 03. 2017 - 14:18

Jasno, kad se dinarski primitivac satjera u ugao, sve maske, paravani i dimne zavjese nestaju. Sijeva gola g..... Provali iz njega istina, prava priroda , prave namjere. Evo , to nam upravo demonstrira ugledni cetnik, Andrija Mandic, vojvoda za kojim je poslo preko 20% Crne Gore - svaki peti, ukljucujuci i dvije do nedavno prozapadne stranke. Izbilo je lice siledzije, primitivca, mrzitelja ove drzave, Putinovog piona toliko ocigledno, toliko brutalno, da je zapusio usta svim onim perfidnim osobama i strankama koji su se do sad pravili da ne znaju ko je on i DF.
Seka

17. 03. 2017 - 14:22

Ako je neko do sada imao dileme u odnosu na krivicu cetnickog vojvode sad vise nema. Procitao on spise vidio da tuzilastvo sve zna i ima dokaze i evo graknuo na Katnica. Bravo i respect za Milivoja Katnica. Teroristi u zatvore.
I jeste dobro ...

17. 03. 2017 - 14:22

sto ih nijesu zatvorili. neka se ovako objavljuje malo po malo sto su radili, i neka mediji prenose njegove reakcije ko sto je ova. Imali sto gore po njegovu reputaciju medju onim nesretnim mrziteljima koji su jos za njega ? U pravu bi Stankovic. Jeste mudrije
Slobodasn Gluščević

17. 03. 2017 - 14:57

Meni djeluje da je Mandić u užasnom strahu, pa mlati okolo kao muva bez glave Gospodine Mandiću kasni ljudi stoje iza svojih djela i kad ih nagrađuju i kada ih kažnjavaju, to je odlika zrelih ličnosti i lične hrabrosti. Vama nedostaje i jedno i drugo, vi ste vrlo loša svtar za svoju okolinu.
ovo nije kraj ...

17. 03. 2017 - 16:02

Ostavit ga jos malo ovako da zunda okolo, sto jedan komentator rece, ko muva bez glave, i pustati u javnost nova saznanja, nove dokaze, svjedoke ... Lijepo su neki upozoravali sve one koji su podrzavali ove teroriste da grijese. Tu ubrajam medije poput Vijesti, politicare poput Krivokapica i Rakcevica. Jedino ako su potpuno sili sa uma ili toliko placeni , mogu i dalje slijediti DF. Vidjecemo
Zagor

17. 03. 2017 - 16:30

Ocito je nervozan, nije mu lako.Kud gore mrlje sto je cetnicki vojvoda tu jos,ako se dokaze, drzavni neprijatelj,izdajnik ili kako to da prevedem. A poznavajuci Katnica, covjek cija rijec nesto znaci, Mandicu se bas i ne pise dobro. Citam u Holandskim novinama da su obavestajne strukture EU spremile paket informacija do kojih su oni dosli a odnosi se na 16 oktobar. I jos da kazem: kakav rjecnik,kakvo blacenje i prietnje.Po meni, na osnovu ovih prijetnji mogli bi ga pokupiti i povesti na kraci razgovor. Jest da nemaju koga ali staces,takav nam je horoskop.
SDP jadni ne bili ...

17. 03. 2017 - 16:42

Vidite li kuda ste posli? Za fasistom i njegovim patronima iz vana. Ostavite se zla dok je vrijeme. Oni su vas gurnuli i u konflikt sa Zapadom. Imate jos malo vremena a poslje zbogom.
ZIKS

17. 03. 2017 - 19:36

Nema dileme - ideš ti u zatvor.
Petar

17. 03. 2017 - 20:08

Nije ti ga lako ali sam si se odlučio na opasnu avanturu...a malo su te gurnuli u vatru Bulatović, Medo, "ludi profesor" i dr. Ti ćeš u zatvor a oni nazad u parlament, tako to ide...
Guest_38946

17. 03. 2017 - 20:11

Platices ti cetnicki vojvodo, za sve nečasne i kriminalne radnje koje si uradio u ne uspješnom pokušaju rušenja Institucija sistema.
t

17. 03. 2017 - 20:18

Vidio Mandić spise i poludio. Vidio da je sve razotkriveno i dokazano, nema mu spasa. Ruski agenti ga savjetuju šta da radi, ali kad se pročita ova njegova izjava i prijetnje, nema više sa njm razgovora. Zrelo je za hapšenje i javno detaljno dokazivanje njegovog nedjela na sudu. Za njega svi su zločinci i kriminalci u EU i NATO. Četnik, ostrašćeni neprijatelj i bitanga. O sebi je sve rekao i tu nema dileme, sad je da sud uzme stvar u dovrši. On bi, kad bi mogao izazvao građanski rat, i ponovio 90-te godine. To je i pokušao ali je spriječen. Pokušaće opet ako ikako bude mogao, ali to se, nadam se, neće desiti.---------Spuž mora biti njegovo stanište.
.

17. 03. 2017 - 21:35

jasno. Ovakvo gicanje ukazuje da su ga provalili
Sjecate li se ...

17. 03. 2017 - 21:01

onih podrugivanja Ranka K i Zarka R u oktobru o autenticnosti pokusaja terorizma. Znao sam da ce ovako bit. Sumnjali su u zlocinacki kapacitet ljudi iz DF-a. Ne samo da su sumnjali nego su ih svesrdno pomagalo. Ne pokazuje li i ovo kakvi su politicari ranko i Zarko. Koji ozbiljan politicar bi ovako nesto sebi dozvolio. Na kraju zavrsise bojkotujuci i EU zbog grupe cetnika.
milo radus

18. 03. 2017 - 10:58

Sve je isto, samo Vožda nema!
Novi komentar