Ženski parfem "za Ruskinje" inspirisan Vladimirom Putinom

Vladimir Putin poslužio je kao inspiracija za nastanak parfema namjenjenog ženama koje se dive ruskom lideru.
Objavljeno: 17. 03. 2017 - 15:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Parfem "Rašan vuman" kompanije “Liders” prodavaće se u samo 1.500 primjeraka po cijeni od gotovo 200 eura. 

Maksim Fomičev, brend direktor “Lidersa” kaže: “Predsjednik je vrlo hrabar, pravi je vođa. Rusija, kao i žena, stoji iza svog lidera. To je bila ideja koja je inspirisala kreatore parfema”. 

Ista kompanija je prije dvije godine lansirala muški parfem pod nazivom “Number One” (Broj Jedan), takođe inspirisan Putinom. 

“Za sedam dana prodali smo 500 parfema. Imamo porudžbine iz Londona, Ukrajine i drugih zemalja”, rekao je Maksim Fomičev.

Dio profita od parfema biće uplaćen za operaciju Tatjane Subotine, ruske sportistkinje koja je prije šest godina iz nepoznatog razloga postala nepokretna. 

Jedno od lica koja promovišu takozvani “Putinov parfem”, je manekenka Anastasija Rešetova, koja kaže da je to njen “omiljeni parfem”. 

“Rusija je zemlja koju vode jaki muškarci, ali ima i žensko lice. Stvaranjem ovog mirisa parfemisti su mislili na Ruskinje i Rusiju u cjelini, kao sliku ženske duše. Ona stoji iza jakih ramena vođe, kao iza kamenog zida. Poput svake žene koja je sa jakim muškarcem koji brine o njoj i štiti je, zemlja je procvjetala i dobila samopouzdanje. To je miris snažne i u isto vrijeme krhke i nježne žene sa bogatim unutrašnjim svijetom. On privlači, osvaja i podsjeća da postoji ljubav i da još vlada svijetom”, napisala je manekenka na svom Instagram profilu.

Komentari: 1

rasputin

31. 03. 2017 - 16:16

Sve bi a zene htjele na sebi .
Novi komentar