Utvrđuju se sve okolnosti nastanka požara na vozilu poslanika Skupštine

Službenici Uprave policije MUP-a – Dežurne službe Centra bezbjednosti Nikšić su od strane građana, sinoć 17. Marta 2017. godine oko 23,30 časova, obaviješteni telefonskim putem da je u ulici Peka Pavlovića u Nikšiću došlo do pozara na jednom od vozila koji je prethodno lokalizovan od strane Vatrogasne jedinice Nikšić.
Objavljeno: 18. 03. 2017 - 13:14 Promjenite veličinu teksta: A A A
Utvrduju se sve okolnosti nastanka pozara na vozilu poslanika Skupstine

Naime, policijski službenici su odmah po dobijenom obavještenju o nastalom požaru izašli na mjestu događaja, kojom prilikom je utvrđeno da se radi o pmv marke ,,Škoda rapid” podgoričkih registarskih oznaka, koje koristi M.Đ. poslanik Skupštine Crne Gore.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u  Nikšiću, koji je naložio da službenici CB Nikšić izvrše uviđaj uz prisustvo vještaka za požare, eksplozije i havarije, u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je požar nastao.

Prilikom vršenja uviđaja konstatovano je da su na vozilu nastala oštećenja u predjelu prednje maske, kao i farova, a sa vozila, kao i zemlje ispod vozila su izuzeti tragovi  koji će biti predmet daljih vještačenja tokom kojih će se utvrditi da li je riječ o samozapaljenju ili je požar podmetnut.

Službenici CB Nikšić su odmah po dobijenom obavještenju da je došlo do požara uzeli izjavu u svojstvu građanina od M.Đ, kao i od lica koja su u vrijeme nastanka požara bili u blizini lica mjesta.

U cilju utvrdjivanja okolnosti pod kojima je požar nastao, službenici CB Nikšić vrše pretragu užeg i šireg lica mjesta događaja i preduzimaju druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Komentari: 7

Cccp

18. 03. 2017 - 13:44

Nek se ne śekira puno,poslaće mu sad Rusi novu Ladu il' Moskviča, imaju i novu Volgu ista Chevrolet,pa nek goni od Nišića do Podgorice da ga na radar 'vataju
Maro

18. 03. 2017 - 14:36

Zasluzio je on cajku! Ako zna sto je to.
KS

18. 03. 2017 - 14:42

On je prije za zapregu...
Milojica

18. 03. 2017 - 14:56

Prvo, on nije poslanik, jer izbore po kojima se kvalifikovao ne priznaje. Priznaje samo platu koju po tom osnovu dobija. Javim se na konkurs za posao, prodjem test, prime me, test ne priznajem, ne dolazim na posao a trazim platu, xaxaxaxa. Meni je to flagrantni hohstapleraj i lopovluk.
Tesla

18. 03. 2017 - 15:34

Milojice bas tako,pravo si to opisao ali sto se tice ove opozicije nemas kome opisivati.Za njih vaze zakoni nebeskih naroda....
Nema ko drugi -ako nisu Rusi..

18. 03. 2017 - 18:23

..jer su nezadovoljni učinkom ČDF-u Državnom u pokušaju udaru-na zdravi razum iole normalna čoeka...?
Mne

18. 03. 2017 - 19:13

Tako vi je to kad cojek od ljutine izdusi na svoj auto
Novi komentar