Liberali HN spremni za izbore

Liberalna partija Herceg Novi naglasila je da su spremni za izbore u maju i da sjajan izborni rezultat i podrška građana neće izostati.
Objavljeno: 18. 03. 2017 - 14:03 Promjenite veličinu teksta: A A A
Liberali HN spremni za izbore

Kako navode, rukovodstvo Liberalne partije, sa predsjednikom Andrijom Popovićem i koordinatorkom LP za Herceg Novi Dubravkom Vujičić, sastalo se sa Odborom LP Herceg Novi.

"Novski liberali upoznali su rukovodstvo sa lokalnom političkom situacijom. Oni su naglasili da je Liberalna partija u Herceg Novom spremna za izbore u maju i da sjajan izborni rezultat i podrška građana neće izostati", piše u saopštenju.

Liberali Herceg Novog najavljuju da će uskoro donijeti prijedlog odluke o načinu izlaska na lokalne izbore u ovom gradu, koji će, kako navode, usvojiti najviši organi partije.

"Herceg Novi uvijek je bio stabilno uporište liberalizma i to će biti opredjeljujući faktor i ovoga puta. Platforma koju će predstaviti liberali Novoga ponudiće građanima konkretne mjere za povećanje kvaliteta života i izgradnju moderne lokalne samouprave i urbanog Herceg Novog", zaključili su u saopštenju.

Komentari: 1

Vukasin .M.

18. 03. 2017 - 14:10

Ha ha opet steluju DPS da uleti petaka. Ko Garinca uvijek na istu fintu.
Novi komentar