Ura i SDP zajedno u Novom?

URA i SDP najvjerovatnije će nastupiti u koaliciji na lokalnim izborima u Herceg Novom, a saradnju bi trebalo da ozvaniče za nekoliko dana.
Objavljeno: 18. 03. 2017 - 14:07 Promjenite veličinu teksta: A A A
Ura i SDP zajedno u Novom?

Izvor Antene M je saopštio da su razgovori toku.

"Mi smo veoma srodni programski. Imamo iste političke ciljeve, želimo pravnu državu Crnu Goru koja je članica NATO-a. Obje partije su građanske i smatram da ćemo ostvariti dobru sinergiju", kazao je sagovornik Antene M.

Podsjećamo, Pobjeda je danas objavila da će Demokratski front (DF) na lokalnim izborima u Herceg Novom koji su zakazani za 7. maj najvjerovatnije nastupiti u koaliciji sa Socijalističkom narodnom partijim (SNP), Demosom i političkom grupacijom koju vodi bivši poslanik i funkcioner SNP-a Obrad Gojković.

Komentari: 11

Boban.bg.

18. 03. 2017 - 14:50

Kako je ono prije par meseci Dritan castio SDP u Novome. Tece li ono da je od dps jedino gori SDP. I nikom nista, pojela maca. Sada bi bilo posteno da uzmu u tim i dr.Gograna Skrobana i LP.Radi sinergije.ha ha
roj

18. 03. 2017 - 15:52

Pljuni pa polizi, crnogorska opozicija! A sad znaci nije vise skinut imunitet Mandicu i Knezevicu? Prodase Niksic, mada mozda su se i pogubili kad su vidjeli da ce ih potuci, morali bi s eneki povlaciti iz politike.
-

18. 03. 2017 - 16:30

S kim ce posje nego sa DF-om. Oni su im sudbina.
Kamen gori, val se pjeni

18. 03. 2017 - 16:43

Izgubljeni, izgubljeni .....
Nuad

18. 03. 2017 - 17:34

Oce li se Rade Milosevic naci na listi?
Timaranin

18. 03. 2017 - 19:21

I Ranjo je uivije bio URA na Crnu Goru.........i interesu "vladavine prava"
bmw

19. 03. 2017 - 09:49

Zar ovi i jedni i drugi imaju glasače u HN...Hahaha...Prave već postizbornu kombinatoriku .I to SDP kasnije proglasi pobjedom...Tužno,jadno...Dokaz da je u pitanju samo Ranjova sujeta i ništa drugo.A jadni HN sve gori i gori...Program ostalih partija je pusto srpstvo,srpstvo i samo srpstvo...Nego,možda ih stvarno i treba pustiti da dokrajiče grad.Pih...
danilo s.

19. 03. 2017 - 11:25

Posto je Demos prisao "svome (veljesrpskom) jatu" (DF i SNP) - red je da se coce i "pro-CG" stranke ujedine? No, ako im je tracno to sto tvrde - "da su obije partije gradjanske i da zele pravnu drzavu CG", pitanje je sto se ne ograde od anti-drzavne koalicije i vrate u Skupstinu? No, plasim se da se Dritan Abazovic nece lako odreci svojih kolega iz DF-a?
KARA RADUSIN

19. 03. 2017 - 14:16

Danilo -po vama uvijek treba sumnjati u patriotizam SDP-a i URE kao svojevremeno i veličanstvenog LSCG..A ni u primisli ne treba sumnjati u patriotizam DPS a ni kad su bili sa Miloševićem,Karađzićem ,Mladićem ,Šešeljom,Čekom Dačevićem,Amfilohijem,SPC,Putinom,Rusijom i krvnička pohara države..Izgleda i ponovo da naprave zaokret kao puno puta do sada -vi bi rekli da time spašavaju Crnu Goru i da je to patriotizam.
danilo s.

19. 03. 2017 - 18:28

Kara Radusin. Mozda ste u pravu sto s etice DPS-a, ali strasno grijesite sto s etice CG. Jer., bez i najmanje sumnje, ovaj bojokot malo steti DPS-a, a daleko vise nasoj CG. E sada sto je vama vaznija bitka sa DPS (a, nazalost, bila je i LSCG) od interesa drzave CG - to je nasa tragedija. Vasim druzenjem sa DF-om samo ste nanaijeli ogromnu stetu CG. Jer ovo nije bilo vrijeme da se u CG unose politicki haos, institucionalna kriza, i podjele. Argumenti senatora R. Paul-a i nekih konzervativni novinara u USA protiv clanstva CG je kao da je prepisan iz argumenata domacih protivnika clanstava u NATO. A jedan od najvaznijih je tvrdnja da u CG ne postoji ni 40% gradjana koji podrzavaju clanstvo u NATO, kao i da je CG korumpirana, kriminalna i duboko podijeljena drzava, koja ne zasluzuje da se nadje u NATO. I nije vrijedna da bi se, zbog nje, USA eventualno sukobile sa Rusijom. Sva je sreca sto to ne misli ogroman broj (98) ostalih senatora. Pa vi nastavite sa vasom borbom za ideale DF-a?
a sta

19. 03. 2017 - 21:59

ako opozicija izgubi da li ce priznati izbore pitam?
Novi komentar