Vučić: "Noćas je naš aktivista poginuo dok je lijepio plakate"

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je jedan aktivista te koalicije "poginuo lijepeći plakate", javlja Beta.
Objavljeno: 18. 03. 2017 - 15:28 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vucic: Nocas je nas aktivista poginuo dok je lijepio plakate

"Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lijepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu.

On nije iznio više detalja o tom slučaju. 

Država je suviše važna da bismo se njom igrali i vratili je onima koji su je opljačkali, poručio je Aleksandar Vučić i dodao da nas još samo jedna pobjeda dijeli od pristojne i napredne Srbije. 

"Nije važno koga Srbija voli ili ne voli, važno je da je Srbija počela da pobjeđuje. Njih je deset i sad smo otprilike izjednačeni, njih deset i ja jedan. Potrebno je samo još malo da ih pobjedimo, a vidjećemo 2. aprila koga Srbija voli", rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu. 

Kako je naveo, on zna da se danas teško živi i da suprotno može da kaže samo neko ko o narodu ne razmišlja, ko iz apartmana na Menhetnu, iz skupe limuzine, iz kruga dvojke, razmišlja kako da se vrati na vlast i da ponovo upropasti zemlju. 

"A, naš je posao da Srbiju obnovimo, i činimo to, sigurno i polako dižemo je na noge i vraćamo povjerenje u našu zemlju u svijetu", poručio je Vučić. 

U tom je smislu naveo da prije tri dana u susretu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel nije bio ponosan zbog sebe, već zbog građana Srbije. 

"To ste vi zaslužili, zbog marljivosti i vašeg pogleda u budućnost", rekao je Vučić, primjetivši da se nije skoro desilo da Merkelova o nekoj zemlji govori tako pozitivno kako je prije tri dana govorila o Srbiji.

b92.net

Komentari: 5

NIJE MI JASNO

18. 03. 2017 - 16:12

CLAN MU JE POGINUO,A ON KAO DA SU KRIVA OSTALA DESETORICA STO JE TAJ POGINUO,OVI DESETORICA MORA DA SU ONI 90 SLALI PARAVOJNE FORMACIJE PO BIH,HRVATSKOJ,KOSOVO,SREBRENICI .MORA DA SU ONI BILI MINISTRI INFORMISANJA KOD MILOSEVICA I KADA SU KAZNJAVANI MEDIJI DRAKONSKIM KAZNAMA.KOLIKO JE POGINULO I SAKATO OSTALO ZBOG VUCICA SA TIH RATISTA A KOLIKA JE MATERIJALNA STETA PO SRBIJU.IMA I ONI KOJI NISU ZABORAVILI STA JE RADIO VUCIC.
W

18. 03. 2017 - 16:17

"Blago aktivisti dje je poginuo Divne li ga oci oplakase Divna li ga usta ozalise" ................
?

18. 03. 2017 - 16:40

A kako je poginuo, zna li se? Palo drvo na kojem je lijepio plakatu? Srusio se zid na njega? Napao ga pitbull ....
vrtlog

18. 03. 2017 - 20:48

U politici je sve moguće .Sa početka 90tih jedan je iso ovoliko vago i ...Najmanje vaga ovaj novosadanin Čanakali ali naj iskrenije zbori.
Nema on sanse...

18. 03. 2017 - 22:42

Canak iskreno po obicaju, ali istina nije na cijeni u Srbiji i sire, na zalost. A ovaj VoDZa koristi trikove onogo Izraelca koji je pomagao DF teroriste u Crnoj Gori....
Novi komentar