Tragovi vanzemaljaca ponovo pronađeni na Mjesecu (VIDEO)

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina orbitira oko Zemljinog prirodnog satelita, pokazuju čudne objekte na površini Mjeseca.
Objavljeno: 18. 03. 2017 - 16:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

“NLO hvatači“ proučavali su fotografije i pronašli “formacije“ čudnog izgled na Mjesecu. Neki pretpostavljaju da bi konstrukcije viđene na satelitskim snimcima mogle biti baza vanzemaljskih bića.

Prema riječima ufologa, NASA je već duže vrijeme svjesna tih činjenica, ali agencija skriva informacije od javnosti.

Istraživači su takođe otkrili neobičan trouglasti krater na fotografijama. Jasne linije kratera dovode u pitanje prirodno porijeklo. Zanimljivo, trouglasti krater se ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda ranije napravila.

Ufolozi vjeruju da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mjesec. Istraživači su takođe mogli vidjeti niz otisaka stopala koji je vodio ka misterioznom objektu.

Međutim, kao i u drugim sličnim slučajevima, razlog za ovo “otkriće“ bi mogla biti pareidolija – dobro poznata iluzija koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i sjenke) kao nešto “organizovanije“ i samim tim razumljivije.

Komentari: 0

Novi komentar