SDT: Izvještaj o radu blagovremeno objavljen

Specijalno državno tužilaštvo obavještava javnost da nijesu tačni navodi da Izvještaj o radu Specijalnog državnog državnog tužilaštva za 2016.godinu, nije objavljen.
Objavljeno: 20. 03. 2017 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A
SDT: Izvjestaj o radu blagovremeno objavljen

Ovu netačnu informaciju, bez prethodne provjere, prenio je i dio crnogorskih medija i na taj način pogrešno informisao javnost, piše u saopštenju. Podsjetimo, tezu o tome da SDT nije objavio Izvještaj o radu, su objavile Demokrate.

Specijalno državno tužilaštvo ne želi da komentariše motive uslijed kojih se kontinuirano iznose netačne tvrdnje, ali poziva medije da ne prenose pogrešne informacije naročito one koje se lako mogu provjeriti.

Potvrda da je Izvještaj o radu Specijalnog državnog tužilaštva za prošlu godinu blagovremeno objavljen jeste i činjenica da su u medijima objavljivani  tekstovi sa podacima iz Izvještaja, koji je objavljen na sajtu Tužilaštva, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Tužilaštva

Komentari: 1

Nalozi Moskve teroristima

20. 03. 2017 - 12:20

Dobili DF i "Demokrate" nalog od Željeznaka iz Moskve da napadnu Katnića. Znaju oni da je laž što tvrde za objavljivanje izvještaja. Međutim, Željeznjak im dao pare za izbore i terorizam, te sada moraju da ga slušaju i kada znaju da iznose laži. Kada se od Rusije uzmu pare,a ne zvrši posao, mora se bespogovorno slušati. Ne trreba sumnjati da će DF i "Demokrate" izlaziti u javnost sa još mnogo laži, jer moraju izvršavati naređenja Moskve. Sve je to u funkciji razvodnjavanja istrage o učešću DF i "Demokrata" u planiranju terorizma.
Novi komentar