Prva imena izvođača i termin održavanja Bedem festa biće poznati u petak

Tročlani tim Bedem festa učestvovaće na prvoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt” u Beogradu, koja se održava od 22 do 24. marta. Konferenciju će iskoristiti i da objave termin održavanja ovogodišnjeg Bedem festa, kao i prva imena sa ovogodišnje liste izvođača osmog po redu izdanja ovog festivala.
Objavljeno: 20. 03. 2017 - 12:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Bila nam je čast da prihvatimo poziv i time postanemo dio prve Kontakt konferencije kao promoteri/izlagači i da međusobno razmijenimo iskustvo na temu festivala, muzike i turizma. Ponosni smo na činjenicu da smo rame uz rame sa drugim festivalima iz čitavog regiona prepoznati kao relevantan subjekt u kreiranju zanimljive i primamljive festivalske ponude - kazao je Petar Šundić, izvršni direktor Bedem festa.

“Kontakt” će okupiti organizatore najprestižnijih festivala u regionu u cilju promocije aktuelne festivalske ponude, a u sklopu konferencije kroz panele, diskusije, predavanja, open market i koncerte biće obrađene tri glavne teme - festivali, muzika i turizam.

- Biće to sjajna prilika da u okviru panel diskusije na temu ‘Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije’ prezentujemo naše dosadašnje iskustvo u kreiranju i realizaciji Bedem festa koji je upravo i prepoznat kao primjer dobre prakse - kazao je Šundić i dodao da je prezentacija Bedem festa zakazana za 24. marta u 11.30 časova.

Organizatori konferencije, koja se održava u prostorijama stare fabrike piva BIP, su Marsh produkcija iz Beograda i promoter Odličan hrčak.

- Tročlani tim Bedem festa boravak u Beogradu iskoristiće da provede veoma radno kako bi što uspješnije promovisao partnere i ukupnu turističku i ‘festivalsko-kulturološku’ ponudu Nikšića i Crne Gore. Ovo je sjajan momenat i dobar ‘tajming’ da započnemo ovogodišnju kampanju za osmo izdanje Bedem festa kako bismo ove godine otišli još više koraka unaprijed i ostvarili impresivne rezultate na zadovoljstvo svih - zaključio je Šundić.

Komentari: 0

Novi komentar