Oženio se Vojislav Koštunica?

Vojislav Koštunica (72), nekadašnji premijer i bivši predsjednik DSS-a, navodno je stao na ludi kamen.
Objavljeno: 20. 03. 2017 - 14:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako piše Alo on se oženio Ljiljanom, svojom dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz djetinjstva. Iako mu je supruga Zorica Radović (66) preminula prije nepune dvije godine, prema riječima njegovog prijatelja, Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću i osjeti ljubav.

- Njih dvoje se poznaju godinama, zajedno su odrasli na Dorćolu, bili su nerazdvojini skoro cijeli život. U ranoj mladosti kratko su bili u ljubavnoj vezi, a nakon toga su ostali dobri prijatelji. Nakon Zoričine smrti još više su se zbližili, Ljiljana mu je bila najveći oslonac i rame za plakanje u tom za njega teškom periodu i eto, oživjele su te nekadašnje emocije. Sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, srećni su i zaljubljeni, vode lijep, miran ili što bi se reklo penzionerski život - ispričao je prijatelj nekadašnjeg lidera DSS-a.

Da je ova priča vrlo moguća, navode i komšije bivšeg premijera Koštunice.

- Svaki treći-četvrti dan dođu zajedno u naš kafić na kaficu, posjede oko pola sata, popričaju i nastave da se šetaju po kraju. Ja ih gledam zajedno najmanje godinu dana, koliko ovdje radim - ispričao je konobar iz jednog kafića koji se nalazi nedaleko od kuće Vojislava Koštunice.

Koštunica: Niste dobro obavešteni o mom privatnom životu

Vojislav Koštunica je za „Alo!” kratko odgovorio na pitanje o svojoj ženidbi:

- Moram da vas podsetim da sam se potpuno povukao iz političkog i javnog života. Samim tim, i moj privatni život sada, o kome inače niste dobro obavješteni, nema razloga da zanima javnost. Izuzetno bih cijenio da to poštujete.

blic.rs

Komentari: 3

vojislave vojislave

20. 03. 2017 - 16:05

Mora da je ono odrzavao to prijateljstvo i zalijevao cvet ljubavi za Zoricina zivota.
:)

20. 03. 2017 - 23:01

Lijep, dobar i simpatican momak.
Pita li ko mace?

23. 03. 2017 - 00:03

A sto ce reci njegove MACKE na to bre?
Novi komentar