U 1. kolu Kupa Lovačkog saveza CG postignuti odlični rezultati

Na strelištu Vojske Crne Gore u Danilovgradu 19. marta 2017. godine održano je prvo kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom čime je počela 16 sezona takmičenja lovaca Crne Gore u lovnom streljaštvu.
Objavljeno: 20. 03. 2017 - 20:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, na takmičenju u Danilovgradu, po lijepom i sunčanom vremenu, okupio se veliki broj takmičara koji su stigli iz skoro svih crnogorskih lovačkih društava, organizacija i javnih preduzeća za uzgoj zaštitu i lov divljači i koji su na ovom takmičenju postigli odlične rezultate.

U okviru I kola Kupa Lovačkog  saveza Crne Gore održano je opštinsko takmičenje lovaca DOO „Danilovgrad“ iz Danilovgrada u istim disciplinama.

U I kolu Kupa postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Marković Nikola (LD Cetinje), drugo Dragović Boris (LO Podgorica), treće Bulatović Milorad (LD Lovac Kolašin), četvrto Vušurović Vaso (LD Cetinje) i peto Špadijer Luka (LD Cetinje).

U kategoriji juniori prvo mjesto zauzeo je Tadić Blažo (LU Bajo Pivljanin).

Kod veterana najboji je bio Vučinić Božidar (LO Podgorica).

U disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, na rastojanju 100 metara, stojeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo  je Nikolić Ljupko (LD Komarnica), drugo Dragović Boris (LO Podgorica), treće Vujošević Lazar (LO Podgorica),  četvrto  Racković Simon (LO Podgorica), a peto Marković Nikola (LD Cetinje).

U kategoriji juniori prvo mjesto zauzeo je Tadić Blažo (LO Bajo Pivljanin), drugo Nikolić Marko (LD Komarnica) i treće Radojević Danijela (DOO Lovstvo Bar).

Kod veterana najboji je bio Vučinić Božidar (LO Podgorica).

Na opštinskom takmičenju postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je Vučeković Zdravko.

U disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, na rastojanju 100 metara, stojeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo je  Ćorsović Boris, drugo Stojović Petar, treće Vučeković Zdravko i četvrto Karadžić Slobodan.

Kao i do sada takmičenje je bilo besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjelio je prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.

Komentari: 0

Novi komentar