DSP podržava Sašu Radulovića u trci za predsjednika Srbije

Najmlađa politička partija u Crnoj Gori Demokratska stranka pravde pruža punu podršku Saši Raduloviću, kandidatu pokreta "Dosta je bilo" za predsjednika Republike Srbije, saopšteno je Portalu Analitika iz DSP-a.
Objavljeno: 20. 03. 2017 - 20:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Kao partija koja egzistira u susjednoj državi koja je sa Srbijom istorijski, kulturno, ekonomski i na svaki drugi način vezana, veoma nam je bitno ko će u narednom periodu predvoditi Srbiju i njene građane, pa smo iz tih razloga i zauzeli stav o podršci jednom od predsjedničkih kandidata.
Smatramo da je gospodin Saša Radulović, kao dokazani stručnjak i predstavnik političkog pokreta koji je unio nove trendove u srpsku politiku u ovom trenutku ubjedljivo najbolji izbor za prvog čovjeka Srbije - ocjenjuju iz DSP-a.

Ekonomski program koji zastupa kandidat pokreta "Dosta je bilo", najava obračuna sa onima koji su se obogatili na plećima građana Srbije i otvoreni rat koji je gospodin Radulović objavio partijskom zapošljavanju, najbolja su preporuka za njegov izbor, dodaju oni.

- Nadamo se da će gospodin Radulović ući u drugi krug predsjedničkih izbora i ostvariti izbornu pobjedu, što bi nas obradovalo.
Inače, DSP je uputila pismo podrške gospodinu Raduloviću, a predstavnici Demokratske stranke pravde prisustvovaće i završnom promotivnom skupu ovog predsjedničkog kandidata - zaključuju iz DSP-a.

 

Komentari: 4

Zoran

20. 03. 2017 - 22:09

Zoran Bolje.i.radulovica.nego.srpskog.autokratu.i.laznog. evropejca.aleksandra. vucica.
Guest_22223

21. 03. 2017 - 09:27

MORA DA DA IMATE DVA DTZAVLJNSTVA
Našla krpetina..

21. 03. 2017 - 11:47

...zakrpu-e bo?! Kako se ispiljeste-tako će te se i množiti-ka da su vas jalovice-telile...?
...

21. 03. 2017 - 13:33

Beli, Jankovic, Jeremic. Oni bar imaju izbora.
Novi komentar