Telekomovi Viber stikeri dostupni za besplatno preuzimanje

Telekomovi Viber stikeri će od danas biti dostupni za besplatno preuzimanje na Viber stiker marketu. Svi korisnici Vibera u Crnoj Gori moći će brzo i jednostavno da preuzmu Telekomove Viber stikere i da ih dijele u komunikaciji sa najbližima.
Objavljeno: 30. 03. 2017 - 12:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prateći digitalne trendove, Telekom je za svoje korisnike ali i sve ostale zainteresovane pripremio ukupno 19 stikera koji će na duhovit način oživjeti svakodnevnu komunikaciju.   

Stikeri se mogu jednostavno preuzeti na Viber stiker marketu, ukucavanjem „CT Magenta stikeri“ na polju za pretragu. 

Uvođenjem Viber stikera, kompanija želi da upotpuni ponudu digitalnih usluga koje su na raspolaganju korisnicima u najbržoj mreži u Crnoj Gori.

Podsjećamo da je Crnogorski Telekom trenutno   jedini operator koji je obezbijedio brzinu do 150Mbps širom Crne Gore, zatim do 300 Mbps u 10 gradova (Podgorica, Nikšić, Berane, Danilovgrad, Budva, Bar, Kotor, Tivat, Ulcinj i Žabljak), kao i do 450 Mbps na nekoliko lokacija (Tivat - centar, Delta City Podgorica, Bečići i Čeluga u Baru).

U želji da korisnicima omogući najbolju pokrivenost 4G signalom, kompanija kontinuirano ulaže u razvoj mreže, pa je do sada ovim signalom pokriveno 95% naseljene teritorije Crne Gore.

Komentari: 0

Novi komentar